Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Δέκα λογικές ερωτήσεις που δεν έχουν απαντήσεις:


Δέκα λογικές ερωτήσεις που δεν έχουν απαντήσεις:Ερώτηση 1. 

Πως γίνεται και ενώ το Λουξεμβούργο, η Αγγλία, η Ελβετία, το Βέλγιο, η Γαλλία, η ....
Δανία και η Αυστρία έχουν ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ποσοστό χρέους από εμάς, αυτοί να ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ σώσιμο, αλλά αντίθετα έρχονται να σώσουν εμάς; Ερώτηση 2. Πως γίνεται το Αφγανιστάν με περίπου μισόν αιώνα συνεχείς πολέμους να έχει μόνο 23% του ΑΕΠ του χρέος, την στιγμή που ξέρουμε ότι ένας πόλεμος μερικών ημερών μπορεί να ” ξετινάξει” μία χώρα; Ερώτηση 3. Πως γίνεται να χρωστάνε 29% το Κουβέιτ, 54% το Μπαχρέιν και τα Αραβικά εμιράτα 56% την στιγμή που είναι παγκόσμιοι προμηθευτές πετρελαίου; Ερώτηση 4. Πως γίνεται στην Ελβετία με 271% χρέος, μία απλή καθαρίστρια σε νοσοκομείο να πληρώνεται με 2000 ευρώ μισθό όσα έπαιρνε την ίδια στιγμή (στα βρώμικα καρβουνο-εργοστάσια της ΔΕΗ) ένας «υψηλόμισθος» τεχνικός, ανώτερης στάθμης εκπαίδευσης, ενταγμένος στα υπερ-βαρέα/ανθυγιεινά με 25 χρόνια προϋπηρεσία; Ερώτηση 5. Πως γίνεται η Νορβηγία με 143% χρέος να μην έχει πρόβλημα και να μην χρειάζεται σώσιμο ή περικοπές; Ερώτηση 6. Γιατί οι παγκόσμιοι δανειστές δεν ανησυχούν μήπως χάσουν τα 13, 5 τρις που χρωστάνε οι ΗΠΑ, τα 2 τρις που χρωστάει το Λουξεμβούργο, τα 9 τρις που χρωστάει η Αγγλία (κλπ, κλπ) αλλά ανησυχούν για τα 0.5 τρις που χρωστάμε εμείς; Ερώτηση 7. Πως γίνεται και ολόκληρος ο πληθυσμός της γης χρωστάει το 98% των χρημάτων του; Ερώτηση 8. Ποιοι έχουν τόσα πολλά ώστε να «αντέχουν» να δανείσουν τόσο πολύ χρήμα; Ερώτηση 9. Πού τα βρήκαν τόσα χρήματα; Ερώτηση 10. Γιατί τα χρήματά τους δεν συμμετέχουν στο ΑΕΠ της χώρας τους; Τελικά μήπως τα στοιχεία αυτά δείχνουν ότι η παγκόσμια οικονομία δεν είναι παρά μία τεράστια φούσκα, ενώ το χρήμα είναι ψεύτικο, τυπωμένο στα άδυτα των πολυεθνικών τραπεζών μόνο και μόνο για να επιτευχθεί ένας παγκόσμιος έλεγχος ; Καθηγητής Κ. Τοκμακίδης Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ΠΗΓΗ Πηγή: Δέκα λογικές ερωτήσεις που δεν έχουν απαντήσεις: - RAMNOUSIA

Παίσιος: "Θά βγεί ό Εθνικισμός στήν επιφάνεια καί τότε…"

Σε καιρούς καταστροφικούς όπως οι σημερινοί που ζούμε το να υπάρχουν σημεία της πραγματικότητάς μας, που ....
ταυτίζονται με ρήσεις των Αγίων της Ορθοδοξίας, δεν είναι μόνο κάτι αξιοσημείωτο αλλά και κάτι το οποίο οφείλουμε να το σημειώσουμε και ο καθείς ας κρίνει με την αντίληψη που κουβαλάει. Το έχουμε ξαναπεί η μόνη σωτηρία μας είναι η επιστροφή στους θησαυρούς του Αρχαιοελληνισμού και της Ορθοδοξίας και γρήγορα. Όσο για κάποιους αρχαιοελληνιστές και υπερορθόδοξους που τρώγονται μεταξύ τους βρείτε τα! "Υπεράνω όλων η Πατρίς"! Ο Μόντι είπε πως πρότεινε να γίνει μια σύνοδος κορυφής στη Ρώμη για να συζητήσει την άνοδο του αντι-ευρωπαϊκού λαϊκισμού, τις διαιρέσεις...ανάμεσα στο βορρά και στο νότο και τις εθνικιστικές προκαταλήψεις που έχουν καλλιεργηθεί από τη δυσαρέσκεια απέναντι στα μέτρα λιτότητας. Ο Γέροντας Παΐσιος είχε πεί ότι: "– Είναι αδύνατο, καί θά φανεί αυτό αργότερα, νά υπάρξει ποτέ συνεργασία τών Αγγλων, τών Γάλλων, τών Γερμανών, τών Ιταλών, τών Αυστριακών, κλπ. όταν υπάρχουν ακόμη άνθρωποι πού χάσανε στόν Δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο τούς πατεράδες καί τούς θείους τους. Είναι ποτέ δυνατόν νά ονομάζει ό ένας τόν άλλο «σύμμαχε» καί νά τό εννοεί; Μή βλέπουμε τά πράγματα κοντόφθαλμα καί μόνο χάριν τής Οικονομίας. Θά βγεί ό Εθνικισμός στήν επιφάνεια καί τότε…" Πάντως την στροφή του κόσμου επιτέλους σε εθνοκεντρικές αντιλήψεις την βλέπουμε ήδη. 

ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΣΑΜΑΡΑ-ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ…!!!

Γράφει ο Αθανασόπουλος Περικλής
 
Αν θεωρήσουμε δεδομένο ότι οι 191 από τις 192 χώρες του πλανήτη έχουν χρέος, τίθεται το ...
ερώτημα, προς ποιους; Αυτό που όλοι γνωρίζουμε είναι ότι στην παγκόσμια αγορά υπάρχει πλαστό χρήμα το οποίο το διαχειρίζονται διεθνείς τραπεζικοί τοκογλύφοι και όχι μόνο. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν τεράστια ποσά διαθέσιμα εκτός διατραπεζικών και άλλων χρηματιστηριακών οίκων. Αυτά τα ποσά τα κρατούν διάφοροι οίκοι και αποτελούνται από χαρτοφυλάκια, όπως ομόλογα κρατών κλπ. και είναι ποσά που χρηματοδοτούν κάτω από το τραπέζι παράνομους (νόμιμους) κρατικούς σχηματισμούς , όπως κρατικές τράπεζες ώστε να διατηρούν σταθερά τα χαρτοφυλάκια των κρατών. Η Ελλάδα επειδή είναι στο στόχο διεθνών κύκλων υποδούλωσης του λαού και υποθήκευσης του πλούτου της, δέχεται επιθέσεις τέτοιου τύπου επειδή δεν διαθέτει , η δεν στηρίζεται από τέτοιους χρηματοπιστωτικούς οίκους. Και όμως, αν έρθουμε αρκετά χρόνια πίσω και ανατρέξουμε στην μεταπολεμική περίοδο την στιγμή που είχε καταρρεύσει η Γερμανία, ο άνθρωπος που την στήριξε για να ανακάμψει ήταν ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝΑΣΗΣ με την συμφωνία για την κατασκευή 40 τανκερ . Αυτό που έχει σημασία είναι ότι εκείνη την εποχή ένας Έλληνας, ξεκίνησε την ανικοδόμιση της Γερμανίας που εξελίχτηκε και στην Ευρώπη. Το ερώτημα που τίθεται σήμερα είναι αν μπορεί το Ελληνικό στοιχείο απ' όλα τα μήκη και πλάτη της γης, να παρέμβει και να ανατρέψει την κατάσταση που εξελήσεται σε βάρος της Ελλάδας , αν ναι και σε τι βαθμό; Υπάρχουν πληροφορίες ότι μεγάλος Ελληνικός όμιλος που έχει έδρα στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι έτοιμος να καταθέσει ομόλογα Αμερικανικού Δημοσίου στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ και στην ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, για την αγορά του χρέους της Ελλάδας. Σε περίπτωση που δούμε κάτι τέτοιο , τινάζεται το διατραπεζικό σύστημα που της Μέρκελ στον αέρα…. Πως θα γίνει όμως αυτό; Η νομιμότητα της διαδικασίας θα στηριχθεί στον δανεισμό με μηδέν επιτόκιο στις διατραπεζικές συναλλαγές, πράγμα που πράττει η Γερμανία και δεν επιτρέπει σε άλλες χώρες όπως η Ελλάδα, η Ισπανία κλπ. Παρακολουθώντας τις εξέλιξης των τελευταίων ημερών , ο ΣΑΜΑΡΑΣ με τον συνεργάτη του ΣΤΟΥΡΝΑΡΙΑ, πλήρως υποταγμένων στην πολιτική και στα σχεδία της ΜΕΡΚΕΛ, βιάζονται να τελειώνουν παίρνοντας τα μέτρα ώστε να εισπράξουν οι φίλοι τους τραπεζίτες τα 32 δις και μετά να την κάνουν…!! Σε μια τέτοια περίπτωση, ο ΣΑΜΑΡΑΣ θα βγει κερδισμένος από την μία γιατί θα πετύχει το στόχο του κερδίζοντας και μια επιμήκυνση, ενώ από την άλλη θα χρεώσει στους ΚΟΥΒΕΛΗ – ΒΕΝΙΖΕΛΟ τα μέτρα…!!!.

400 δισεκατομμύρια Euro θα προσφέρουν στην Ελλάδα οι Ομογενείς, με επιτόκιο 0,5 % και αποπληρωμή σε πάνω από 100 χρόνια !!!


ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΜΜΕ ; 

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ ...... ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ! ! !

Συμφώνα με δημοσίευμα του Καναδικού CNW Η οργάνωσηEND NATIONAL DEBT με Πρόεδρο τον Δρ Εμμανουήλ Λαμπράκη στις 9 Σεπτεμβρίου 2012 θα προσφέρουν στην Ελλάδα 400 δισεκατομμύρια Euro με επιτόκιο 0,5 % και αποπληρωμή πάνω από 100 χρόνια!!!!!

Σκοπός τις προσφοράς αυτής είναι η αποπληρωμή του χρέους της Ελλάδας.
Το κείμενο δημοσιεύτηκε στις 5 Σεπτεμβρίου και....
μπορείτε να το διαβάσετε ολόκληρο εδώ.