Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Εκκένωση νησιών με πληθυσμό κάτω των 150 κατοίκων ζήτησε η τρόικα - Διαψεύδει το ΥΠΟΙΚ


Απίστευτο είναι το αίτημα της τρόικας που διατυπώθηκε μεταξύ σοβαρού και αστείου σε συνάντηση τεχνικών της κλιμακίων με επίσης χαμηλόβαθμα στελέχη του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας.

Εκκένωση νησιών με πληθυσμό κάτω των 150 κατοίκων ζήτησε η τρόικα - Διαψεύδει το ΥΠΟΙΚ
Οι τεχνοκράτες της τρόικας, σε συζήτηση για το πως μπορούν να αποφευχθούν επιδοτήσεις ακτοπλοϊκών γραμμών, πρότειναν μεταξύ άλλων εκκένωση νησιών με πληθυσμό χαμηλότερο των 150 κατοίκων.
Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Κωστής Μουσουρούλης, μιλώντας πριν από λίγο στη Ναυτιλιακή Λέσχη του Πειραιά ενώπιον εκπροσώπων της ελληνικής ναυτιλίας που έμειναν άναυδοι.
Η απάντηση της ελληνικής πλευράς, σύμφωνα με τον υπουργό ήταν: «Δεν πάτε καλά. Αυτό δεν είναι καν συζητήσιμο», δήλωσε στο πλαίσιο της ίδιας εκδήλωσης ο κ. Μουσουρούλης.
Ενημέρωση για το θέμα έχει ήδη ζητήσει το Μέγαρο Μαξίμου.
Πάντως το ΥΠΟΙΚ έσπευσε να διαψεύσει το φερόμενο αίτημα της τρόικας. «Ουδέποτε τέθηκε θέμα, από την τρόικα, εγκατάλειψης νησιών της ελληνικής επικράτειας», ξεκαθαρίζει το ΥΠΟΙΚ στη σχετική ανακοίνωσή του, συμπληρώνοντας πως «οι σχετικές φήμες που μεταδόθηκαν στο διαδίκτυο δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα».

Λίστα Λαγκάρντ-Ειδικό ένθετο σε μεγάλη εφημερίδα των ΗΠΑ με τίτλο "Αξίζει να πετάμε λεφτά σ΄αυτούς τους διεφθαρμένους;"



 
Mετά τα μπινελίκια τωνNew York Times για το διαβρωμένο πολιτικό σύστημα της χώρας πληροφορίες του "Κουρδιστού Πορτοκαλιού" θέλουν μεγάλη εφημερίδα των ΗΠΑ να ετοιμάζειειδικό ένθετο(!) με τα 2.000 ονόματα των Ελλήνων φοροφυγάδων και με τον τίτλο: "Aξίζει να πετάμε λεφτά σ΄αυτούς τους διεφθαρμένους"
Στο μεταξύ η ιστορική εφημερίδα της Αμερικής αναφέρει στο σχετικό άρθρο της
«Μπορεί ένα στικάκι μνήμης να ανατρέψει μία πολιτική τάξη;»: αυτό είναι το ερώτημα που θέτει δημοσίευμα των New York Times όπου περιγράφεται γλαφυρά η τραγελαφική ιστορία με τη λίστα των 2.000 φερόμενων φοροφυγάδων με τραπεζικές καταθέσεις στην Ελβετία που πήρε στα χέρια της η Ελλάδα.

Η αμερικανική εφημερίδα σχολιάζει πως αυτή η υπόθεση έχει εξελιχθεί σε πολιτική κρίση που σείει τα θεμέλια της κυβέρνησης συνεργασίας και αναζητεί το πολιτικό μόρφωμα που θα προκύψει μετά από αυτό το σκάνδαλο.

«Όταν ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών και οι προκάτοχοί του δήλωσαν τον προηγούμενο μήνα ότι η λίστα έχει χαθεί -και ένας άλλος πρώην υπουργός τόνιζε ότι την είχε παραδώσει στις αρχές- η ιστορία φάνηκε αστεία. Αλλά εμφανιζόμενη με άλλες υποθέσεις διαφθοράς που ερευνώνται παράλληλα παύει να είναι αστεία, ειδικά όταν πρώην αναπληρωτής υπουργός βρέθηκε νεκρός και σύμφωνα με τα ελληνικά μέσα αυτοκτόνησε», αναφέρει το δημοσίευμα και συμπληρώνει: «Καθώς η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά προσπαθεί να περάσει ένα νέο πακέτο μέτρων και ενώ η Γερμανίδα καγκελάριος φτάνει στην Ελλάδα σήμερα, οι υποθέσεις διαφθοράς φαίνεται πως εξελίσσονται σε μάχες σώμα με σώμα και πως οι πολιτικοί απορρίπτουν συμμαχίες εν μέσω κλίματος αποσταθεροποίησης και υποψιών και εκβιασμού».
Η εφημερίδα αναφέρεται και στην περιβόητη λίστα του ΣΔΟΕ με τα 36 πολιτικά πρόσωπα που βρίσκονται υπό έλεγχο, αναφέροντας ότι ανήκουν και σε κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση.

Οι New York Times αναφέρονται στην ουσία του προβλήματος. «Μετά από 40 χρόνια εναλλαγής στην εξουσία, το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ. έχασαν το ήμισυ της δύναμής τους, καθώς οι ψηφοφόροι εξαγριώθηκαν από τα μέτρα λιτότητας. Οι αναλυτές εκτίμησαν ότι οι έρευνες για τη φοροδιαφυγή και τις καταθέσεις στο εξωτερικό θα μπορούσαν να εξελιχθούν σε υποθέσεις δωροδοκίας, όπως έγινε στην Ιταλία στις αρχές του ΄90, με αποτέλεσμα να πέσει η κυβέρνηση, αφήνοντας κενή τη θέση για τον Σίβλιο Μπερλουσκόνι», λέει το δημοσίευμα και συμπληρώνει: «Στην Ελλάδα μένει να φανεί τι νέο πολιτικό μόρφωμα θα εμφανιστεί μετά. Το πολιτικό στερέωμα έχει αλλάξει δραματικά μετά την κρίση χρέους και τα τρία χρόνια λιτότητας».

ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ!



  
Την ώρα που ο Αβραάμ-όπουλος δεξιωνόταν τον Δαβίδ-ογλού, οι φλόγες του πολέμου αρχίζουν να επεκτείνονται προς τα μέρη μας.
Η μεγάλη κρίση ανάμεσα στην Ρωσία και την Τουρκία, με την απαγωγή του ρωσικού αεροσκάφους από τους Τούρκους, δημιουργεί συνθήκες εμπόλεμης κατάστασης ανάμεσα στις δύο χώρες. Προφανώς η επίσκεψη του Τούρκου ΥΠΕΞ στην χώρα μας κρύβει παγίδες που ούτε καν υποψιάζεται ο δικός μας Αβραάμ-όπουλος! Το να κάνει την "πάπια", μιλώντας για διεύρυνση των σχέσεων Ελλάδιος και Τουρκίας, την ώρα μάλιστα ποιυ η Τουρκία αμφισβητεί ευθέως τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδος στο Αιγαίο, μοάζει για μια ακόμη φορά- με πολιτική-ραγιά!
Ο Έλληνας ΥΠΕΞ καλά θα κάνει επιτέλους, να δει τα συμφέροντα της Ελλάδος. Κα αυτά διασφαλίζονται μόνον εφόσον μείνουμε κοντά στην Ρωσία. Η Ρωσία είναι η προαιώνια φίλη μας και ομόθρησκη χώρα μας. Είναι η χώρα που βοήθησε στην απελευθέρωση της Ελλάδος από τον οθωμανικό ζυγό (Συνθήκη Κιουτσούκ Καϊναρτζή). Σαμαρά, Αβραμόπουλε και άλλοι, να αφήσετε κατά μέρος τα ξεφτιλισμένα-δοσιλογικά παιχνίδια του Παπανδρέου, ο οποίος κατήργησε τις ενεργειακές συμφωνίες με την Ρωσία και να αδράξετε την ευκαιρία. Σήμερα.
Η Ελλάδα να σταθεί επισήμως στο πλευρό της Ρωσίας στην διένεξη που έχει με την Τουρκία. Εδώ και τώρα, χωρίς αναβολές!!!

Ούτε μια λέξη για τις θυσίες




Γράφει ο Νίκος Ελευθερόγλου

Γιατί ήρθε η κυρία Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα; Για ποιον λόγο έγινε η πρωτεύουσα για έξι ώρες έρημη πόλη; Αυτό το ερώτημα θέτουν ψύχραιμοι παρατηρητές. Η Γερμανίδα καγκελάριος επί της ουσίας ήλθε, είδε και απήλθε χωρίς να δεσμευτεί για τίποτε. Χωρίς καν να επαναλάβει κάποιες από τις δακρύβρεχτες δηλώσεις που έκανε τον τελευταίο καιρό ότι... ματώνει η καρδιά της για όσα περνούν οι Έλληνες συνταξιούχοι και άνεργοι.

Ούτε καν δήλωση-δέσμευση ότι η Ελλάδα ήταν και θα παραμείνει μέλος της ευρωζώνης δεν έκανε η κυρία Μέρκελ.

Δεν είναι τυχαίο ότι ακόμη και κυβερνητικοί παράγοντες, που δεν ήταν αιθεροβάμονες ή δεν τροφοδοτούσαν τα «παπαγαλάκια» τόσο του Βερολίνου όσο και των Αθηνών, έμειναν έκπληκτοι από τη συμπεριφορά της Γερμανίδας καγκελαρίου, που το μόνο που έδωσε ήταν η... μερικών ωρών γενναιόδωρη παρουσία της. Σαν να μας έλεγε ότι και... χάρη μας έκανε!

Και αυτό γιατί όλα τα θέματα που η ελληνική κυβέρνηση είχε αξιολογήσει ως μείζονα δεν βρήκαν ανταπόκριση.

1. Για το θέμα της δόσης: Η κυρία Μέρκελ δεν άναψε πράσινο φως για τα 31,5 δισ. Εκείνο που έγινε ήταν να ξεκαθαριστεί ότι η χώρα μας δεν θα τη λάβει πριν από τη Σύνοδο Κορυφής. Το αντίθετο. Φαίνεται ότι η ημερομηνία εκταμίευσης της δόσης πήγε ακόμη πιο πίσω. Άρχισαν να μιλούν τώρα για αρχές Δεκεμβρίου, την ώρα μάλιστα που ο κ. Σαμαράς έχει εκπέμψει SOS ότι τα ταμειακά αποθέματα της χώρας επαρκούν έως τον Νοέμβριο.

2. Δεν ξεκαθαρίστηκε καν αν θα δοθεί σε μία δόση ή τμηματικά, κάτι που θα επιτείνει την αγωνία της Ελλάδας.

3. Όλα δείχνουν ότι η χώρα θα περιμένει το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών και των συνθηκών που θα διαμορφωθούν έπειτα από αυτό. Το μαρτύριο της σταγόνας θα συνεχιστεί, χωρίς μάλιστα να θεωρείται δεδομένο ότι θα παραμείνουμε στο ευρώ, όπως είμαστε σήμερα. Εξ ου και οι ευχές για παραμονή της χώρας μας στο ευρώ και όχι η δέσμευσή της.

4. Η τελική απόφαση θα ληφθεί μετά τη Σύνοδο Κορυφής και αφού η χώρα μας έχει πάρει όλα εκείνα που της έχουν ζητηθεί, με αποκορύφωμα τις... αβγατισμένες υποχρεώσεις μας, που έφτασαν αισίως τις 89!

5. Η επιμήκυνση κοντεύει να γίνει δώρο... άδωρο, μια και, αν τα μέτρα ληφθούν το 2013, τότε δεν θα υπάρχει κανένα όφελος για τη χώρα μας.

6. Αυξήθηκαν οι πιέσεις να ψηφιστούν τα μέτρα πριν από τη Σύνοδο Κορυφής, κάτι που θα δοκιμάσει τις ενδοκυβερνητικές ισορροπίες.

7. Το μόνο που ενδιέφερε την κυρία Μέρκελ και έγινε σαφές είναι οι «μπίζνες» που σχεδιάζει η Γερμανία επί ελληνικού εδάφους, με άξονα τον κ. Φούχτελ που έχει «χρεωθεί» τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Άδεια για πώληση σε ληγμένα τρόφιμα από την κατοχική κυβέρνηση των δοσίλογων




Μέχρι τώρα ξέραμε για μια Ελλάδα που την κατάντησαν στο σημείο ο λαός της να βιώνει τη ζωή με... ενέχυρο

Γράφει ο Νίκος Μπογιόπουλος 

Στο πλαίσιο αυτό, μπροστά στο κύμα εκποίησης των τιμαλφών των λαϊκών νοικοκυριών, στον τυφώνα της ίδρυσης ενεχυροδανειστηρίων που ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια -ξεφυτρώνουν εκεί ακριβώς που τα μικρομάγαζα βάζουν «λουκέτα»- η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή έφτανε πέρσι ως... αντίδοτο στα φέιγ βολάν των τυμβωρύχων με τα οποία καλούν τους ανθρώπους να τους παραδίδουν από τις χρυσές βέρες μέχρι... τα χρυσά τους δόντια, να εκδίδει ανακοινώσεις για το πώς ο λαός θα πρέπει πρώτα να... ζυγίζει τα χρυσαφικά και τα ασημικά του σπιτιού, πριν τα ξεπουλήσει στους σαράφηδες!

Εκτοτε, έχει σημειωθεί ακόμα μεγαλύτερη... πρόοδος. Απόδειξη ως προς τούτο είναι... 

Η διακήρυξη των υπουργείων Ανάπτυξης και Υγείας για τη «Νέα Υγειονομική Διάταξη» που διέπει τη διακίνηση ειδών διατροφής και τους «Νέους Κανόνες Διακίνησης/Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών». Ανάμεσα στις άλλες διατάξεις περιλαμβάνεται και η ακόλουθη:

«...Επιτρέπεται - αναφέρουν τα δύο υπουργεία - η διάθεση τροφίμων περασμένης χρονολογίας ελάχιστης διατηρησιμότητας, πλην όσων προσδιορίζονται από την κείμενη νομοθεσία ως ευαλλοίωτα, με τον όρο ότι αυτά θα πωλούνται σαφώς διαχωρισμένα από τα άλλα τρόφιμα και σε πινακίδα που θα αναρτάται σε αυτά, θα αναγράφεται, με κεφαλαία γράμματα, η φράση ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ».
Σημείωση: Ο χρόνος περασμένης διατηρησιμότητας κυμαίνεται από μία βδομάδα μέχρι τρεις μήνες!

Εν ολίγοις:
Η συγκυβέρνηση των «σωτήρων» δίνει τη δυνατότητα στα σούπερ μάρκετ να πουλάνε ληγμένα τρόφιμα και παρέχει στους βιομήχανους την άδεια να προωθούν τα ληγμένα προϊόντα τους σε «φιλάνθρωπες», «φιλολαϊκές» και «προσιτές» τιμές!

Αφού πρώτα λεηλάτησαν τα εισοδήματα, αφού επέκτειναν τη φτώχεια, αφού εξαθλίωσαν το λαό, αφού οδήγησαν λαϊκά στρώματα στην έσχατη ένδεια, τώρα, η κυβέρνηση των Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη δίνει τη δυνατότητα στους κεφαλαιοκράτες να βγάζουν κέρδη ακόμα και από την έτοιμη «πελατεία» των... πεινασμένων και των μισοπεινασμένων:
Εκείνους, δηλαδή, που μετρούν λεπτό το λεπτό για να εξασφαλίσουν το φαγητό της μέρας!
Εκείνους που, ήδη, οι κυβερνώντες τους κατάντησαν να αναζητούν φαγητό στους σκουπιδοτενεκέδες!
Που ψάχνουν ένα κομμάτι ψωμί στους κάδους με τα ληγμένα και πεταμένα τρόφιμα!

Είναι αδιανόητο, αλλά είναι αληθινό:
Η τάξη των κηφήνων και των παράσιτων έχει οδηγήσει ανθρώπους να ζουν σαν τα «ποντίκια» - και το φωνάζει! Οσο για τους πολιτικούς υπηρέτες των κηφήνων;
Αυτοί, καθώς είναι... ζωόφιλοι, «απλώς» συμπεριφέρονται στους ανθρώπους της ανέχειας σαν σε «σκυλιά».

Οχι σαν τα δικά τους, τα καλοαναθρεμμένα σκυλάκια του σαλονιού. Τα άλλα. Εκείνα που τους πετάνε σε «φτηνή τιμή» (!) τον ληγμένο κατιμά για να επιβιώσουν - και το φωνάζουν!

Η Ρεπούση ζητά από την Πολιτεία να υποκύψει στον εκβιασμό του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής!




«Με στόχο την ευκολότερη ένταξη και προσαρμογή των παιδιών της μειονότητας στο Δημοτικό Σχολείο, εξετάζεται η προοπτική στελέχωσης των υφιστάμενων δημόσιων νηπιαγωγείων με εκπαιδευτικούς που να κατέχουν τη μητρική γλώσσα των παιδιών της μειονότητας ή και της ίδρυσης μειονοτικών νηπιαγωγείων με δίγλωσσο εκπαιδευτικό πρόγραμμα»;

Με αυτή την ερώτησή της προς τον αρμόδιο υπουργό, η Μαρία Ρεπούση της κυβερνητικής ΔΗΜΑΡ, συντάσσεται με τους κύκλους του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής, που ζητούν δίγλωσσα μειονοτικά νηπιαγωγεία.

Η βουλευτής της Α’ Πειραιά, η οποία τονίζει πως «η Πολιτεία δεν πρέπει να ασκεί τιμωρητική πολιτική απέναντι στα παιδιά της μειονότητας παρά την ενδεχόμενη, σε κάποιες περιπτώσεις, ευθύνη των γονιών τους» (έτσι αποκαλεί την ταύτιση κάποιων μουσουλμάνων με το προξενείο της Κομοτηνής), ρωτά να μάθει και «αν προγραμματίζεται η έκδοση συγκεκριμένης εγκυκλίου ή η προώθηση άλλης νομοθετικής ρύθμισης που να δίνει άμεση λύση στο πρόβλημα».

Με λίγα λόγια, ζητά από την Πολιτεία να υποκύψει στον εκβιασμό του προξενείου!

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Ο Μεγάλος Αδελφός του διαδικτύου σε παρακολουθεί ... ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ !!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ !


 


Το παρακάτω βίντεο είναι πραγματικό και έγινε στα πλαίσια της καμπάνιας βελγικού οργανισμού για την ασφάλεια των τραπεζικών συναλλαγών στο διαδίκτυο.
Σε ένα σκηνικό στημένο σε πλατεία των Βρυξελλών τυχαίοι άνθρωποι κλήθηκαν για να "διαβαστεί" το μυαλό τους. Ένα ταλαντούχο μέντιουμ αποκαλύπτει σχεδόν τα πάντα για την προσωπικότητα και την ζωή των ανυποψίαστων Βέλγων και στο τέλος... αποκαλύπτεται, αφήνοντας άφωνα τα ανυποψίαστα "θύματά" του.
Το διαδίκτυο αρχικά προορίστηκε να είναι ένα μέσο επικοινωνίας και άντλησης πληροφοριών. Αυτό βέβαια στην πορεία άλλαξε. Το πως θα χρησιμοποιηθεί από τον καθένα είναι όπως το μαχαίρι. Κάποιος κόβει το ψωμί και αλείφει το βούτυρο και κάποιος άλλος με το μαχαίρι κόβει κεφάλια ή τις φλέβες του. Σήμερα οι άνθρωποι έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο εξάρτησης από το διαδίκτυο που η ζωή τους είναι πρώτα στην οθόνη του υπολογιστή και μετά στο δρόμο και στην πραγματικότητα. Οι πληροφορίες για την ζωή τους, τις συνήθειες τους και τα προσωπικά δεδομένα που με ευκολία δίνουν διαδικτυακά χρησιμοποιούνται από επιτήδειους που τους εκμεταλλέυονται με ποικίλους τρόπους. Αυτό φαίνεται πρωτίστως στο βίντεο. Το άλλο σκέλος όμως που πρέπει να προβληματίσει είναι ότι κυρίως μέσω του διαδικτύου μπορεί κάποιος να γνωρίζει πως σκέφτεσαι, ποιες ειναι οι αρχές σου και τα πιστεύω σου. Να σε κατατάξει στον αν είσαι σκεπτόμενος άνθρωπος, άρα  μία εν δυνάμει "απειλή" για το σύστημα ή αποχαυνωμένος και άβουλος μαζάνθρωπος.
Δείτε το και προβληματιστείτε!
Πηγή

Η Ρωσία θα χτυπήσει πρώτη την Τουρκία.



 


Γράφει ο Κίμων Γεωργακάκης,
Πολιτικός Επιστήμων

Ενώ στην Ελλάδα ασχολούνται αποκλειστικά με την περιβόητη λίστα Λαγκάρντ, στον κόσμο η κατάσταση παραμένει εξαιρετικά ρευστή και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο ξεσπάσματος διεθνούς ένοπλης αντιπαράθεσης.
Η απόφαση της τουρκικής Εθνοσυνέλευσης να δώσει το «πράσινο φως» για αποστολή στρατιωτικών δυνάμεων στην Συρία, εφόσον αυτό κριθεί αναγκαίο,αποδεικνύει περίτρανα τον ρόλο «πυροκροτητή» που έχει αναλάβει οικειοθελώς η Τουρκία,πιστεύοντας ότι κατά αυτόν τον τρόπο θα αποκτήσει ηγετικό ρόλο στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και 
όχι μόνο.
Ωστόσο το ΝΑΤΟ δεν στηρίζει στα «τυφλά» την πρόθεση της Τουρκίας, να είναι αυτή που θα ξεκινήσει στην ουσία την επίθεση κατά των Ρώσων (αφού αυτοί αποτελούν τον υπ’ αριθμόν ένα στόχο για τα δυτικά συμφέροντα). Στην Ουάσινγκτον φαίνεται ότι υπολογίζουν την «Αρκούδα» και δεν επιθυμούν βιαστικές κινήσεις.
Βέβαια ο χρόνος πιέζει: Από την μία την Τουρκία, η οποία απομονώνεται γεωπολιτικά όλο και περισσότερο με το Κουρδικό αυτή την στιγμή να φαντάζει κόλαφος για το επιτελείο του Ερντογάν. Από την άλλη η νίκη του φιλορωσικού κόμματος στις γεωργιανές εκλογές, θα σημάνει λογικά την είσοδο της Γεωργίας από την δυτική στην ρωσική σφαίρα επιρροής. Άρα το «μαξιλάρι» της Γεωργίας χάνεται για Τουρκία και ΝΑΤΟ και οι Ρώσοι θα αγγίζουν πλέον τα σύνορα της γείτονας με αποστολή Ρώσων στρατιωτών στην Γεωργία.
Η Μόσχα έχει προειδοποιήσει με όλους τους τόνους Δύση και Τουρκία να μην επιχειρήσουν στρατιωτική επέμβαση στη Συρία. Εάν δεν βρεθεί τελικά «φόρμουλα» συνεννόησης σε διπλωματικά πλαίσια, είναι σχεδόν σίγουρο ότι οι Ρώσοι θα χτυπήσουν πρώτοι. Η γεωγραφική θέση της αχανούς χώρας της Ρωσίας της δίνει εξαιρετικό πλεονέκτημα έναντι των Αμερικανών. Καλύπτει όλη την Ασία και την μισή Ευρώπη. Έτσι οι Ρώσοι έχουν πρόσβαση σ’ όλες τις περιοχές, χωρίς να έχουν ανάγκη κανέναν. Αντίθετα οι Η.Π.Α. χρειάζονται τις χώρες του ΝΑΤΟ για να δηλώσουν ασφαλή παρουσία σε Ευρώπη και Ασία.
Σε περίπτωση που Συρία και Ιράν «πέσουν» όμως στον έλεγχο των δυτικών συμφερόντων, τα πράγματα θα είναι εξαιρετικά δυσχερή για την Ρωσία, διότι τα συμμαχικά στρατεύματα θα είναι πολύ κοντά στα ρωσικά σύνορα. Επομένως ο ρωσικός στρατός, προκειμένου να προλάβει καταστάσεις, θα κινηθεί προς τα κάτω οδικώς, με σκοπό το περιθώριο ελιγμών προς και από τα σύνορα της Ρωσίας.

Απογοητευτική η παρουσία 'Ολγας Κεφαλογιάννη (ειδικά) και Νότη Μηταράκη στη Νέα Υόρκη, γιά την ''προβολή της Ελλάδας'' και ''προσέλκυση επενδύσεων''



 


Οι δύο υπουργοί τι ήρθαν να κάνουν στις ΗΠΑ; Προσωπικό τουρισμό με κρατικό χρήμα;
Η επίσκεψη των δύο υπουργών στη Νέα Υόρκη, συνέπεσε με το ''κράξιμο'' της Ελλάδας από την εφημερίδα ''Νιού Γιόρκ Τάϊμς'' γιά την ''λίστα Λαγκάρντ''. Αυτό ήταν... ''διαφήμιση'' γιά την Ελλάδα.

Μόνο ζημιά στην Ελλάδα 
κάνουν, με τις αερολογίες τους. Σπατάλη κρατικού χρήματος γιά το απόλυτο τίποτα. Κατάντια να παρευρίσκονται σε... μικροεκδηλώσεις που τις βαφτίζουν ''προβολή της Ελλάδας στις ΗΠΑ'' και να ''πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες'' στην Αθήνα, μέσω του κρατικού ΑΠΕ.Επτά ημέρες ''τουρισμό'' στη Νέα Υόρκη η κ. Κεφαλογιάννη, τρεις ο κ. Μηταράκης


Στην συνέντευξη Τύπου στα ελληνόφωνα ΜΜΕ, είπαν τα ίδια χαζά, που ακούμε γιά 25 χρόνια και τα βάφτισαν ως... ''πρωτότυπα'', που λέγονται... πρώτη φορά!!! Οι εκπρόσωποι του Εμπορικού Επιμελητήριου και του Χρηματιστήριου Αθήνας τι δουλειά έχουν στη Νέα Υόρκη; Να προσελκύσουν...επενδύσεις;
Το ''καλαμπούρι'' με τους γραφικούς-άξεστους 'Ελληνες πολιτικούς, που ''προβάλουν τουριστικά'' την Ελλάδα στους... 'Ελληνες της Νέας Υόρκης, έπρεπε να είχε σταματήσει χρόνια. Αφού δεν έχουν οι διπλωματικές και λοιπές αποστολές μας στις ΗΠΑ, ούτε προσβάσεις, ούτε ικανότητα προσέγγισης αμερικάνικων ΜΜΕ γιά να προβάλουν την Ελλάδα, ας κάθονται οι πολιτικοί στην Αθήνα να ασχολούνται με τις γνωστές χαζομάρες τους εκεί. Δεν χρειάζεται να επιβαρύνεται το Δημόσιο γιά τον προσωπικό ''τουρισμό'' του κάθε καλαμο-ιππεύοντα 'Ελληνα πολιτικού, που δεν ξέρει τι του γίνεται ερχόμενος στις ΗΠΑ και περιορίζεται, σε δηλώσεις στα...ελληνόφωνα ΜΜΕ, παρουσία σε εκδηλώσεις ελληνικού ενδιαφέροντος ή σε συνάντηση με τον... αρχιεπίσκοπο, που -χωρίς ντροπή- βαφτίζει ''προβολή της Ελλάδας στην Αμερική''.

Η υπουργός Τουρισμού κ. Ο. Κεφαλογιάννη, δήλωσε σε ομογενειακή εφημερίδα, ότι θα προωθήσει τον τουρισμό και στους... 'Ελληνες της Νέας Υόρκης. Δηλ., θα τους μιλήσει γιά την... Ελλάδα
(και θα κάνει πολλά... ταξίδια στην Βόρεια Αμερική γιά την... ''επίτευξη του στόχου'').
Επίσης, η υπουργός, ''συναντήθηκε με εκπροσώπους της τουριστικής βιομηχανίας''. Δηλαδή με...τρεις, τρίτης κατηγορίας, στο Γραφείο του ΕΟΤ, Νέα Υόρκης.
Επίσημα, οι υπουργοί, είναι στη Νέα Υόρκη γιά να συμμετάσχουν σε... ''φόρουμ'' που ονομάζεται ''1st Greek Investment Forum in NY''. Το διοργανώνουν, το Χρηματιστήριο Αθηνών και το Ελληνοαμερικάνικο Εμπορικό Επιμελητήριο, στο κτίριο του Bloomberg.
Σημ.
: Δεν γνωρίζουμε πόσα πλήρωσε η ελληνική κυβέρνηση γιά την συμμετοχή σε ένα φόρουμ χωρίς πρακτική αξία, εκτός από τα έξοδα ''τουρισμού'' των υπουργών και των αξιωματούχων που τους συνόδευαν.

ΣΑΜΑΡΑΣ: ΨΥΧΡΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!



 

APELPISIA
Ενώ ομολογεί ότι οι Έλληνες ματώνουν και τα μέτρα θα εντείνουν την ύφεση και τις αυτοκτονίες, ρίχνει την χαριστική βολή.
του Μάκη Βραχιολίδη
«Το νέο πακέτο μέτρων θα εντείνει τις υφεσιακές επιπτώσεις στην οικονομία»! Τάδε έφη ο υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Μηταράκης!!!
Ο Έλληνας Πρωθυπουργός κατά τη προχθεσινή συνάντησή του με την Άγκελα Μέρκελ, δήλωσε: «Οι Έλληνες ματώνουν αλλά είναι αποφασισμένοι να παραμείνουν στο ευρώ»! Δηλαδή Α. Σαμαρά, για λογαριασμό του λαού και ερήμην αυτού αποφάσισες, να στείλεις και άλλους συμπατριώτες μας στην κόλαση; Επί τρία χρόνια βαθιάς ύφεσης της οικονομίας, πάνω από τρεις χιλιάδες Έλληνες έχουν αυτοκτονήσει. Ελέω ευρώ. Κι εσύ Α. Σαμαρά, ερμηνεύοντας τον λαό, αποφασίζεις ότι η χώρα είναι ...αποφασισμένη να χάσει και άλλες ανθρώπινες ζωές, προκειμένου να παραμείνει στο ευρώ; Πού διάολο σπούδασες τέτοια οικονομία, για την ανάπτυξη της οποίας, λες ότι πασχίζεις; Κυρίως όμως, ανθρωπιά κι αισθήματα δεν έχεις μέσα σου; Φιλότιμο, τσίπα και κόκκο φιλοπατρίας δεν διαθέτεις; Ενώ γνωρίζεις ότι τα μέτρα των 13,5 δισεκατομμυρίων ευρώ που σε διέταξε να πάρεις η Μέρκελ, θα ισοπεδώσουν την οικονομία, θα καταστρέψουν τις εναπομείνασες ζώσες επιχειρήσεις και θα αυξήσουν τις αυτοκτονίες (το επισήμανε και ο δικός σου υπουργός), ενσυνείδητα διαπράττεις το έγκλημα!
Αντώνη Σαμαρά, είσαι ηθικός αυτουργός όλων των αυτοκτονιών που σημειώνονται στην χώρα. Αυτοκτονούν οι Έλληνες γιατί μένουν άνεργοι. Γιατί όσο κι αν πασχίζουν, δεν υπάρχουν θέσεις εργασίας. Ή μάλλον υπάρχουν για τους αλλοδαπούς! Νιώθουν άχρηστοι, ταπεινωμένοι και τελικά αποφασίζουν είτε να στρέψουν το όπλο στον κρόταφό τους είτε να φουντάρουν στο κενό! Για την ανεργία, που ως τσουνάμι θα σαρώσει όλες τις ελληνικές οικογένειες, θα ευθύνεσαι αποκλειστικά εσύ, Α. Σαμαρά.
ΚΑΛΠΑΖΕΙ Η ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΟΙ ΨΥΧΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
Μόλις προχθές, το γραφείο τύπου της ΝΔ εξέδωσε δελτίο τύπου, σύμφωνα με το οποίο, τo 25% των ανδρών και το 33% των γυναικών πάσχουν από σοβαρή κατάθλιψη. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι "στη χώρα μας, η κατάθλιψη λαμβάνει πλέον χαρακτηριστικά μιας ανεξέλεγκτης επιδημίας με τραγική αύξηση του φαινομένου των αυτοκτονιών. Υπολογίζεται ότι το 25% των ανδρών και το 33% των γυναικών (περίπου 850 χιλ. Έλληνες και 1.1 εκατ. Ελληνίδες) πάσχουν από ήπια έως σοβαρή κατάθλιψη. Η χρήση αντικαταθλιπτικών φαρμάκων έχει σημειώσει άνοδο κατά 35% σε σχέση με το 2006, ενώ με την εκδήλωση της οικονομικής κρίσης το 2008 παρατηρείται ότι το καταγεγραμμένο ποσοστό επικράτησης ενός καταθλιπτικού επεισοδίου αυξήθηκε από 3.3% σε 8.2% για το 2011. Κοινή συνισταμένη των σχετικών διεθνών μελετών αποτελεί η διασύνδεση της οικονομικής δυσχέρειας με την αύξηση των πιθανοτήτων εμφάνισης καταθλιπτικών συμπτωμάτων".
Αυτά, τα επισημαίνεις κ. Σαμαρά, τα επιβεβαιώνει η ΝΔ, ωστόσο μένεις κτηνωδώς απαθής και προχωράς στην επιβολή των πρωτοφανών μέτρων των 13,5 δις ευρώ που θα εξωθήσουν στην αυτοκτονία ακόμη περισσότερους Έλληνες και θα ρίξουν στην κατάθλιψη πάνω από το 50% του πληθυσμού! Σαμαρά πραγματοποιείς εν ψυχρώ την εξόντωση του λαού.
Παρακάτω, αφιερώνουμε στον ...Έλληνα Πρωθυπουργό, μερικές από τις αυτοκτονίες Ελλήνων και Ελληνίδων (ή απόπειρες αυτοκτονίας), που οδηγήθηκαν στην απονενοημένη πράξη, είτε λόγω αδυναμίας να βρουν δουλειά είτε γιατί η κρίση έφερε την κατάθλιψη και την απελπισία στις οικογένειές τους.
ΣΕ ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΤΗΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΑΝ ΜΟΝΟΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ!
Οκτώβριος 2012
Δεν άντεξε την ανεργία η 26χρονη από τον Αυλώνα και αυτοπυροβολήθηκε με την καραμπίνα του πατέρα της στα σκαλιά του σπιτιού της. Η άτυχη αυτόχειρας, αναζητούσε επί μεγάλο διάστημα εργασία αλλά δεν έβρισκε. Παρά τους τίτλους πανεπιστημιακών σπουδών που κατείχε, έφτασε μέχρι του σημείου να αναζητήσει δουλειά σε πιτσαρία! Η απάντηση που πήρε; «Δενμ απασχολούμε Έλληνες στην επιχείρησή μας αλλά μόνον αλλοδαπούς»!!! Γι' αυτό τον λόγο αυτοκτόνησε κ. Σαμαρά!
15χρονη αυτοκτόνησε πηδώντας από αερογέφυρα στην περιοχή Σκύδρας!
Άγνωστα παραμένουν ακόμη τα αίτια της αυτοκτονίας της νεαρής κοπέλας. Θεωρείται όμως ως πιθανή αιτία η οικονομική κρίση.
Νοέμβριος 2010
Τραγωδία με θύμα έναν 27χρονο που έψαχνε για δουλειά έναν ολόκληρο χρόνο - Οι γονείς του, κοιμόντουσαν στο διπλανό δωμάτιο..
Ο 27χρονος, από χωριό της Πεδιάδος, έδωσε τέλος στη ζωή του το μεσημέρι της Πέμπτης (18-11-2010). Σύμφωνα με την αστυνομία, αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με καραμπίνα που κατείχε νόμιμα.
Ιούλιος 2011
Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες του και καρφώνοντας το μαχαίρι στην κοιλιά του, επειδή δεν άντεχε τον βραχνά της ανεργίας! Ο λόγος, για έναν 39χρονο από τα Ψαχνά Ευβοίας που προσπάθησε να κόψει το νήμα της ζωής του εξαιτίας των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε τον τελευταίο χρόνο.
Δεκέμβριος 2010
«Δεν αντέχω την αναδουλειά. Δεν μπορώ άλλο. Γι' αυτό και θέλω να με συγχωρήσετε»
«Δεν φταίει κανένας. Αποφάσισα να βάλω τέλος στη ζωή μου, γιατί δεν αντέχω την αναδουλειά. Δεν μπορώ άλλο. Γι' αυτό και θέλω να με συγχωρήσετε αδέλφια, ξαδέλφια, ανίψια φίλοι... μάνα. Σας χαιρετώ με αγάπη. Δεν θέλω να με κλάψετε, θέλω να γελάτε».
Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια που έγραψε ο 52χρονος οικοδόμος που βρέθηκε από διερχόμενο οδηγό απαγχονισμένος σε μία από τις κεντρικότερες γέφυρες της περιοχής της Ακράτας.
Αύγουστος 2012
Λύγισε κάτω από το βάρος των οικονομικών προβλημάτων που δεν τον άφηναν να πάρει ανάσα, ένας 45χρονος στην ακριτική Σύμη και αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του πέφτοντας σε ένα ποτάμι! Για περισσότερο από ένα χρόνο δεν έβρισκε δουλειά και τα λιγοστά έσοδα της συζύγου του, που εργάζεται μόνο το καλοκαίρι, δεν επαρκούσαν για να ζήσουν τα τρία παιδιά τους!
Αντώνη Σαμαρά, μα είσαι πραγματικά τόσο αναίσθητος; Θα συνεχίσεις το έγκλημα; Εν ονόματι του ευρώ και των δοσιλογικών υπογραφών σου στην Μέρκελ;

Σταματήστε νομιμα καθε απαίτηση της τράπεζας εναντίον σας.



 


ΠΩΣ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ Στέλνουμε το κάτωθι εξώδικο στην τράπεζα να μας απαντήσει αν θα μας φορτώσουν συνολικούς φόρους 203 δις ευρώ, γιατί τα πρώτα 23 δις πέρασαν στο χρέος στις 30/6/2012 και θα τα πληρώσουμε με φόρους !!!! Αν τους αφήσουμε ! Για να μην πληρώσουμε επιμελητή 30-40 ευρώ , μπορούμε να ...

το πρωτοκολλήσουμε στην τράπεζα. (Από την επαρχία μπορείτε να μας το στείλετε να το πάμε στα κεντρικά)
Μαζεύοντας 4 -5000 δηλώσεις, η και περισσότερες, (ήδη έχουμε 487), κάνουμε ασφαλιστικά μέτρα και ζητάμε απόφαση που παγώνει πλέον επίσημα την σχέση μας με την τράπεζα και δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα.

Όλοι οι δικαστές θα πάρουν τις επόμενες μέρες το έγγραφο που δείχνει γιατί κόβουν τους μισθούς σε αυτούς και σε όλο το κόσμο, δηλαδή για να τα δίνουν στους τραπεζίτες.
Έτσι η αντιμετώπιση στα ασφαλιστικά με 5000 και περισσότερους αιτούντες παρόντες όλοι στην Ευελπίδων, θα πάρουμε την απόφαση σταθμό στην δικαστική ιστορία.
ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΟΠΛΑ .
Επικοινωνήστε με τα γραφεία του κινήματος για την ομαδική κατάθεση ανά τράπεζα και τον συντονισμό στα ασφαλιστικά. Κόστος μηδέν.
Τηλ…… 6984 656 709 — 210 56 96 014

ΕΝΩΠΙΟΝ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ
ΔΗΛΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ
Αθήνα / / 2012
ΤΟΥ …………………………………………………………………………
…………………………………………………………………………
ΠΡΟΣ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ EUROBANK
ΚΥΡΙΟΙ
Με τον νόμο Ν 3723 ΦΕΚ 250 της 9/12/2008 επί Κ. Καραμανλή δόθηκαν κατ αρχήν στις τράπεζες 23 δις αποκλειστικά για χορήγηση στεγαστικών δανείων και κεφάλαια κινήσεως στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
Κατόπιν επί Γ. Παπανδρέου δόθηκαν ακόμη 140 δις για τον ίδιο λόγο όπως φαίνεται κατωτέρω :

Ν.3845 ΦΕΚ 65 6-Μαι-2010 15.000.000.000
Ν.3864 ΦΕΚ 119 21-Ιουλ-2010 10.000.000.000
Ν.3872 ΦΕΚ 148 3-Σεπ-2010 25.000.000.000
Ν.3965 ΦΕΚ 113 18-Μαι-2011 30.000.000.000
Πρ.Νομ.Περ. ΦΕΚ 203 14-Σεπ-2011 30.000.000.000
Ν.4031 ΦΕΚ 256 9-Δεκ-2011 30.000.000.000
19-4-2012 με κλειστή Βουλή έδωσαν Ακόμα 40 δις στις τράπεζες ! ΦΕΚ Αρ.Φυλ.94
25-5-2012 εκταμιεύτηκαν από αυτά τα πρώτα 18 δις ! ( υπάρχουν λεφτά ?)
ΣΥΝΟΛΙΚΑ 203 Δις = 163 + 40 . μέχρι τώρα !!!
α) Το κράτος έδωσε ομόλογα για τα ανωτέρω ποσά στις τράπεζες και αυτές τα έδωσαν στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και πήραν μετρητά με επιτόκιο 1% .
Αντί όμως να δώσουν τα λεφτά στον κόσμο, (όπως όριζε ο νόμος ), για στεγαστικά δάνεια και κεφάλαια κινήσεως σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που θα εκτίνασσαν την οικονομία και την ανάπτυξη , οι τράπεζες δεν τα έδωσαν και με μέρος αυτών αγόρασαν ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου με επιτόκιο 4,8% , βάζοντας στην τσέπη 3,8 % .
Σύμφωνα με τον ανωτέρω νόμο
β) Τα ομόλογα αυτά είχαν διάρκεια έως τρία χρόνια .
γ) Στην λήξη των ομολόγων οι τράπεζες όφειλαν να εξοφλήσουν τα δικά τους δάνεια προς την ΕΚΤ, να πάρουν πίσω τα ομόλογα και να τα επιστρέψουν στο Ελληνικό Δημόσιο για να ακυρωθούν.
δ) Για αυτά τα ομόλογα που πήρε η κάθε τράπεζα έπρεπε να είχε δώσει αντίστοιχες εγγυήσεις προς το Ελληνικό Δημόσιο ( κινητά – ακίνητα ) η και να καταβάλει προμήθεια στο Ελληνικό Δημόσιο επειδή αυτό ήταν εγγυητής.
Υπεύθυνος για την παραλαβή των εγγυήσεων από τις τράπεζες όπως ο νόμος 3723/08 ορίζει, ήταν ο διοικητής της Τράπεζας Της Ελλάδος .
Επειδή πριν από λίγες μέρες επέκτειναν την ισχύ του νόμου 3723/08 μέχρι της 31/12/2012 για να δώσουν και άλλα δις στις τράπεζες
Επειδή η αξία των τραπεζών είναι σήμερα κάτω των 3 δις και τα κρατικά ομόλογα που πήραν οι τράπεζες είναι 203 δις και αν δεν έχουν δώσει εγγυήσεις στην λήξη αυτά τα ομόλογα θα πρέπει να πληρωθούν από το κράτος , δηλαδή εμάς τους φορολογούμενους.
Επειδή το υπουργείο οικονομικών μας ανακοίνωσε ότι ενώ το χρέος της χώρας στο τέλος του πρώτου τριμήνου στις 3 1/3/2012 ήταν 280,29 δις και εντός του δευτέρου τριμήνου διαμορφώθηκε στις 30/6/2012 στα 303,53 δις, δηλαδή αυξήθηκε κατά 23 δις και επειδή τα ομόλογα του πρώτου πακέτου που δόθηκε επί Καραμανλή τα οποία πήραν οι τράπεζες αρχές του 2009 και έληγαν αρχές του 2012 είναι ολοφάνερο ότι οι τράπεζες δεν τα πλήρωσαν για να τα φέρουν πίσω για ακύρωση και αυτά το κράτος η τα εξόφλησε η τα αντικατέστησε με νέα ομόλογα αυξάνοντας το χρέος κατά 23 δις .
Διότι δεν ευσταθεί η δικαιολογία ότι το χρέος το αύξησαν οι τόκοι, διότι στα 280 δις τόκοι 23 δις σημαίνει επιτόκιο 8,23 % στο τρίμηνο, ( 32,92 % ετήσιο ? ) που δεν υπάρχει σε κανένα ομόλογο η δανειακή σύμβαση.
Σας καλώ να μου απαντήσετε εντός 15 ημερών το αργότερο :
1) Από την συμμετοχή σας στον ανωτέρω νόμο τι ποσά σε ομόλογα λάβατε στις ανωτέρω οκτώ ( 8 ) περιπτώσεις χορήγησης ενίσχυσης τραπεζών ξεχωριστά στην κάθε μια ;
2) Να μου χορηγήσετε κατάσταση με τα πλήρη στοιχεία ομολόγων που λάβατε για την κάθε χορήγηση, ξεχωριστά για την κάθε μια.
3) Να μου χορηγήσετε κατάσταση των εγγυήσεων που δώσατε στο Ελληνικό
Δημόσιο ταυτόχρονα με την παραλαβή από εσάς των ομολόγων που λάβατε.
4) Να μου απαντήσετε αν πληρώσατε στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και
παραλάβατε από αυτήν τα ομόλογα που είχατε πάρει από το πρώτο πακέτο
ενίσχυσης των 23 δις και τις αποδείξεις ότι τα δώσατε πίσω στο Ελληνικό
Δημόσιο προς ακύρωση όπως είχατε υποχρέωση και όριζε ο νόμος που τα
πήρατε.
5) Πόση ήταν η προμήθεια που έπρεπε να δώσετε στο κράτος από την συμμετοχή σας στον ανωτέρω νόμο επειδή έμπαινε εγγυητής ; Την δώσατε και αν ναι, να μου χορηγήσετε τα αποδεικτικά πληρωμής ;
6) Να μου χορηγήσετε κατάσταση των ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου που αγοράσατε μετά την είσπραξη των ποσών στις ανωτέρω περιπτώσεις χορήγησης ξεχωριστά.
7) Να μου χορηγήσετε κατάσταση των ποσών των δανείων που χορηγήσατε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και κατά προτεραιότητα των τηλεοπτικών σταθμών πανελλαδικά, αμέσως μετά την είσπραξη των ποσών των εγγυήσεων στις ανωτέρω περιπτώσεις, την στιγμή που είχατε στα χέρια σας τους ζημιογόνους ισολογισμούς αυτών των σταθμών.
Επειδή στις 30/8/2012 κατατέθηκε στην βουλή ερώτηση από τον βουλευτή
Β.Καπερνάρο αν τα ανωτέρω ομόλογα είναι η αιτία αύξησης του χρέους
Επειδή για το σύνολο των ανωτέρω έχει ξεκινήσει προανάκριση για την διερεύνηση ευθυνών και απονομή δικαιοσύνης
Επειδή στον προϋπολογισμό του 2012 αναφέρεται ότι οι 300 ψεύτες της Βουλής θα ΔΩΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ 120,9 δις μέσα στο 2012 για τόκους χρεολύσια και ενίσχυση τραπεζών.
(Και είναι ψεύτες διότι γραπτώς με πρωτόκολλο έχουν ενημερωθεί 2 φορές, άρα είναι γνώστες και δεν μπορούν να ισχυριστούν ότι δεν ήξεραν ).
ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2012
Και με απλή λογική, αφού οι ισολογισμοί του κράτους, δηλαδή έξοδα έσοδα, κυμαίνονται μεταξύ 50-55 δις τον χρόνο τα 120,9 δις θα αυξήσουν το << χρέος >> με δανεικά τα οποία θα πάρουν ιδιώτες, δηλαδή εσείς οι τράπεζες και θα τα πληρώσουμε εμείς με φόρους.
Με αυτό το συνεχώς αυξανόμενο χρέος, (επειδή οι 300 βουλευτές και όλη η κυβέρνηση δίνουν λεφτά σε λίγους και μέσα σε αυτούς είστε και εσείς, αλλά την υποχρέωση να επιστραφούν αυτά τα λεφτά στους δανειστές την επιβάλουν στο κράτος, δηλαδή τελικά σε μας που θα τα πληρώσουμε με τους φόρους ), είναι προφανές ότι η << εξόφληση >> θα γίνει με την μεταβίβαση της κρατικής περιουσίας κατ αρχάς και μετά της ιδιωτικής διότι με τους συνεχείς φόρους αφού πάρουν και τα τελευταία μετρητά του λαού, θα πάρουν και τα ακίνητα .
ΖΗΤΩ να παγώσει κάθε οφειλή μου προς την τράπεζα σας, και κάθε δικαστική η άλλη ενέργεια από εσάς για την είσπραξη των οφειλομένων από εμένα, μέχρι να μου απαντήσετε εγγράφως σε όλα τα ανωτέρω.
Σε περίπτωση που δεν λάβω καμία απάντηση ή δεν μου απαντήσετε έστω και σε ένα από τα ζητούμενα ή στην απάντηση σας λείπει έστω και ένα από τα παραστατικά που ζητώ εντός δέκα πέντε (15) ημερών, τότε αυτό είναι ομολογία εκ μέρους σας διαπράξεως όλων των ποινικών κακουργημάτων που απορρέουν από τις ανωτέρω πράξεις που ανέφερα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία mutatis mutandis, αλλά γεννάται και αστική ευθύνη προς αποζημίωση μου τόσο από την τράπεζα όσο και κάθε ενός από εσάς ατομικά τα μέλη του ΔΣ.
Ο εξωδίκως δηλών
ΕΠΩΝΥΜΙΑ…………………………………………………………………….
ΑΦΜ ………………………………..
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ …………………………………………………………………………………………………
ΤΗΛ. 6984 656 709
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ << ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ >>
antistasi.nai@gmail.com/ antistasitora.blogspot.com