Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ!!!ΔΗΛΩΣΗ Β.ΠΟΥΤΙΝ!!!ΑΠΑΙΤΩ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ!!!ΑΛΛΙΩΣ ΞΕΚΙΝΑ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ!!!



Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης

          Ο Βλαντίμιρ Πούτιν, ο Ρώσος πρόεδρος και ηγέτης της νέας Ρωσίας, ακολουθεί εδώ και 15 χρόνια (από τότε δηλ. που ανέλαβε την εξουσία στην πατρίδα του) συγκεκριμένο σχεδιασμό: πρώτα, εσωτερική ανασυγκρότηση της Ρωσίας και αμέσως μετά, δημιουργία μίας νέας («μίνι») Σοβιετικής Ένωσης! Ένας σχεδιασμός που, μέχρι στιγμής, έχει δώσει καρπούς και ήδη μετέτρεψε την αχανή ευρασιατική δύναμη της Ρωσίας από τον «μεγάλο ασθενή» της δεκαετίας του 1990 σε παγκόσμια εκ νέου υπερδύναμη...
          Ο Πούτιν ανέλαβε πρωθυπουργός της Ρωσίας, με πρόταση του τότε προέδρου Μπορίς Γέλτσιν, το καλοκαίρι του 1999. Έως τότε όλοι οι πρωθυπουργού της Ρωσίας ήταν απλές «μαριονέτες» στα χέρια του αλκοολικού ηγετίσκου, που βύθισε τη Ρωσία στο χάος της μετακομμουνιστικής εποχής... Όμως ο Πούτιν ΔΕΝ ήταν καθόλου υποχείριο του μέθυσου, όπως αποδείχτηκε! Τελείως ξαφνικά, στις 31 Δεκεμβρίου του 1999 (λίγο πριν το περίφημο «Millennium»), πραγματοποίησε μαλακό πραξικόπημα και ανέτρεψε τον Γέλτσιν, αναλαμβάνοντας ο ίδιος την προεδρία της χώρας!... Παρέδωσε «προνουντσιαμέντο» στον Γέλτσιν με την εξής πρόταση: «Μου παραδίδεις τώρα την προεδρία, αναίμακτα, και θα έχεις πλήρη αμνήστευση για τα εγκλήματά σου κατά του ρωσικού λαού»! Ο Γέλτσιν αποδέχτηκε τον εκβιασμό και μέχρι τον θάνατό του, τον Απρίλιο του 2007, έζησε χωρίς να κινηθεί η δικαιοσύνη εναντίον του για όσα ανομήματα διέπραξε...
          Η πρώτη φάση του πουτινικού σχεδίου ήταν η εσωτερική ανασυγκρότηση της ρωσικής κοινωνίας, που την είχαν διαλύσει η «Περεστρόικα» του «Αντίχριστου» Μιχαήλ Γκορμπατσόφ (με το σημάδι του Θηρίου επί της κεφαλής του) και η «θεραπεία-σοκ» των Γκαϊντάρ-Τσουμπάις τη δεκαετία του 1990... Πράγματι, ο Πούτιν μπόρεσε μέσα σε λίγα χρόνια να εκκαθαρίσει τη ρωσική μαφία (τους «ολιγάρχες» του πλούτου Χαζαροεβραίους καπιταλιστές), η οποία απομυζούσε σε βάρος του ρωσικού έθνους και να καταπνίξει κάθε φωνή αντίστασης εναντίον του: μόνο μέσα σε 1,5 μήνα, το 2006, δολοφονήθηκε η δημοσιογράφος Άννα Πολιτκόφσκαγια και δηλητηριάστηκε ο πράκτορας Αλεξάντρ Λιντβινένκο...
          Δεύτερη φάση του σχεδίου του Πούτιν είναι η δημιουργία μίας καινούριας ΕΣΣΔ. Η φάση αυτή ξεκίνησε ήδη! Οι αντιρώσοι Ουκρανοί προσπάθησαν τον Φεβρουάριο του 2014 να επαναλάβουν την περιβόητη «πορτοκαλί επανάσταση» του 2004, όταν ο παραμορφωμένος Βίκτορ Γιούστσενκο (δηλητηριασμένος από την KGB) κατάφερε και έριξε, για βραχύ όμως χρονικό διάστημα, τη φίλα διακείμενη προς τη Μόσχα κυβέρνηση του Κιέβου. Δέκα χρόνια μετά οι φιλοδυτικοί Ουκρανοί, με επικεφαλής τη Γιούλια Τιμοσένκο, συμμάχησαν με τους νεοναζί-υπερεθνικιστές του «Δεξιού Τομέα», έχοντας ως κοινό στόχο να διώξουν κάθε ρωσική επιρροή από την πατρίδα τους και να προσαρτήσουν την Ουκρανία στο ΝΑΤΟ και τη Δύση! Ανέτρεψαν τη φιλορωσική κυβέρνηση του Βίκτορ Γιανούκοβιτς...
          Τη φορά όμως αυτή... η Ρωσία του Πούτιν ΔΕΝ «έπαιζε»! Όχι μόνο δεν έμεινε «θεατής» στα γεγονότα, αλλά εισέβαλλε με τα στρατεύματά της σε ουκρανικά εδάφη!!! Έτσι, ήδη τον Μάρτιο του 2014, η χερσόνησος της Κριμαίας (αρχαία Ταυρική) ανακήρυξε με δημοψήφισμα που αναγνώρισε μόνο η Ρωσία την ανεξαρτησία της, ενώ αργότερα και σταδιακά οι ανατολικές επαρχίες της Ουκρανίας αυτοανακηρύχθηκαν σε Νοβορωσία (Νέα Ρωσία)!... Οι κινήσεις αυτές του μεγάλου σκακιστή Πούτιν προκάλεσαν σοκ στη Δύση, η οποία ακόμη και σήμερα δεν ξέρει πώς να αντιδράσει...
          Όπως λοιπόν τον Σεπτέμβριο του 2013, στο θέμα της Συρίας, έτσι και τώρα ο Πούτιν βγαίνει ουσιαστικός νικητής από την ψυχρή σύγκρουση Δύσης-Ανατολής στο θέμα της Ουκρανίας. Οι ΗΠΑ του Μπαράκ Ομπάμα για μια ακόμη φορά υποχωρούν... Και ασφαλώς στόχος της Ρωσίας είναι η έξοδος στη ζεστή θάλασσα της Μεσογείου, εφόσον ήδη έχει μπορέσει και αποκτήσει τις αναγκαίες γι’ αυτή βάσεις στον Εύξεινο Πόντο που προσφέρει ο έλεγχος της Κριμαίας και της ανατολικής Ουκρανίας. Όπως έχουμε επανειλημμένως γράψει, δύο μόνο λύσεις απομένουν: α) η συμφωνία ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ρωσία («Νέα Γιάλτα») για μοίρασμα της Μεσογείου σε δύο σφαίρες επιρροής, δηλ. αμερικανική από Γιβραλτάρ έως Αδριατική και ρωσική από Ιόνιο έως Μέση Ανατολή ή β) ένοπλη σύρραξη πάνω απ’ τη Μεσόγειο, που όμως θα μετατραπεί σε παγκόσμιο πόλεμο με χρήση πυρηνικών όπλων, κάτι που θα απειλήσει με απίστευτο ολοκαύτωμα τον πλανήτη! Τι θα γίνει λοιπόν; Ο Πούτιν ήδη το διαμήνυσε: «Ξεκινώ παγκόσμιο πόλεμο, αν... δεν με αφήσετε να ελέγξω την ανατολική Μεσόγειο, μέσω Τουρκίας»! Τι θα γίνει λοιπόν; Θα υποχωρήσουν και πάλι οι ΗΠΑ;..

Και η Αίγυπτος σπεύδει σε βοήθεια της Κύπρου - Μόνο η Ελλάδα απουσιάζει...

ΜΕΓΑΛΗ ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ Α.ΜΕΣΟΓΕΙΟ



Mετά την Ρωσία και το Ισραήλ και η Αίγυπτος σπεύδει σε βοήθεια της Κύπρου, με την Ελλάδα να παραμένει απούσα. Στην διεξαγωγή της μεγαλύτερης διακλαδικής άσκησης άσκησης από το 1996 προχωρούν οι αιγυπτιακές ΕΔ η οποία αποτελει μήνυμα προς την Τουρκία για τις τουρκικές παραβιάσεις της κυπριακής ΑΟΖ. Η κινητοποίηση ξεκίνησε στις 11 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 06 Νοε 2014. Πρόκειται για την τρίτη χώρα που στρέφεται κατά των Τούρκων και των παράνομων ενεργειών τους, με τον ηγέτη της Α.Σίσι να είναι γνωστός πολέμιος του Ρ.Τ.Ερντογάν.
 
Ο ίδιος ο Α.Σίσι θα παραβρεθεί στην Αλεξάνδρια την Τρίτη για να παρακολουθήσει αυτό που οι ΕΔ της χώρας περιγράφουν "ως την μεγαλύτερη κινητοποίηση από το 1996"
 
Το ναυτικό σκέλος της άσκησης που έχει την ονομασία Dhat al-Sawari, θα παρακολουθήσουν και ο Αιγύπτιος ΥΠΑΜ Sedqy Sobhy,ο αρχηγός του Στρατού ΕΔ Mahmoud Hegazy και ο αρχηγός του Ναυτικού Ossama al-Geneidy μαζί με άλλους υπουργούς.
 
Το Σάβββατο ο εκπρόσωπος του αιγυπτιακού ΥΠΑΜ Mohamed Samir, είπε ότι ξεκινά το "μεγαλύτερο παιχνίδι πολέμου" σαν μέρος της "στρατηγικής εκπαίδευσης του 2014" 
 
Σε πλήρη κινητοποίηση βρίσκεται  από τις 11 Οκτωβρίου , ο αιγυπτιακός στρατός λόγω της μεγάλης διακλαδικής άσκησης «Badr 2014», που διεξάγεται από 11 Οκτ. έως 06 Νοε 2014, αποτελώντας την μεγαλύτερη αιγυπτιακή στρατιωτική άσκηση από το 1996. Φέτος το ποσοστό επάνδρωσης του  στρατιωτικού προσωπικού είναι  διπλάσιο. Υπολογίζεται ακόμα ότι δύο στρατιές  θα πραγματοποιήσουν ασκήσεις στο Σινά.
 
«Ο κύριος στόχος των στρατιωτικών ασκήσεων είναι η προστασία των εθνικών στόχων και η  επίτευξη της αποτροπής για όλες τις πιθανές απειλές με τον υψηλότερο βαθμό ετοιμότητας μάχης» πρόσθεσε ο Samir .
 
Οι διακλαδικές ασκήσεις επικεντρώνονται σύμφωνα με το αμυντικό δόγμα στην αντιμετώπιση εχθρικών επιθέσεων, εφαρμόζοντας τις διαδικασίες κινητοποίησης των δυνάμεων ταχείας επέμβασης , για την αντιμετώπιση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης, την επίτευξη αεροπορικής υπεροχής και την υλοποίηση αεροπορικών επιθέσεων σε όλα τα στάδια του στρατιωτικού ελιγμού», πρόσθεσε.
 
«Το αιγυπτιακό Ναυτικό θα συμμετάσχει με αντιτορπιλικά, φρεγάτες , και πυραυλακάτους, πραγματοποιώντας  εκτοξεύσεις πυραύλων. Επίσης συμμετάσχει το σύνολο των αιγυπτιακών υποβρυχίων , που αναπτύχθηκαν στη Μεσόγειο και την Ερυθρά Θάλασσα, καθώς και μοίρες της αιγυπτιακής αεροπορίας, με όλους  τους τύπους  μαχητικών αεροσκαφών  , επιθετικών ελικοπτέρων  και σταθμών ραντάρ», δήλωσε ο Σαμίρ. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι οι ασκήσεις δεν θα επηρεάσουν την εξασφάλιση των συνόρων ή τις «αντιτρομοκρατικές προσπάθειες» στο Βόρειο Σινά.
 
Συμμετέχουν σχηματισμοί πεζικού, τεθωρακισμένων, πυροβολικού με όλες τις δυνάμεις τους,  καθώς και το σώμα  ταχείας επέμβασης, μαζί με τις ειδικές δυνάμεις και τους  αλεξιπτωτιστές, συνέχισε ο ίδιος.
 
Επισημαίνουμε ενδεικτικά ότι στην ίδια άσκηση το μακρινό 1996 , η 2η  και 3η στρατιές,  πέρασαν στη διώρυγα του Σουέζ, με περισσότερο από το 50 τοις εκατό του εξοπλισμού τους και μετακινήθηκαν στην χερσόνησο του Σινά  μέσα σε έξι ώρες, φθάνοντας σε κατάσταση μέγιστου συναγερμού των 11 λεπτών, χρησιμοποιώντας το Ισραήλ ως «εικονικό εχθρό».
 
Το Καϊρο το οποίο έχει προχωρήσει σε συμφωνία συνεκμετάλευσης με την Κύπρο για τα συνορεύοντα κοιτάσματα που επικαλύπτουν τις δύο ΑΟΖ δεν θα επιτρέψει στην Άγκυρα να παραβιάσει την κυριαρχία της Κύπρου. Οποιαδήποτε προσβολή της κυριαρχίας της προσβάλλει αυτομάτως τα αιγυπτιακά συμφέροντα.
 
Την ίδια στιγμή η ανάπτυξη μεγάλων δυνάμεων στο Σινά επιδιώκει την καταστροφή ισλαμικών θυλάκων που απειλούν και το Μοναστήρι της Αγίας Αικατερίνης.Είναι άλλωστε κάτι που απαίτησε και ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν ειδάλλως έχι ζητήσει να αποστέιλει ρωσική δρουρά για να το προστατεύσει.
 
Για πρώτη φορά μια έκνομη ενέργεια της Τουρκίας την φέρνει αντιμέτωπη άμεσα με ρωσικές ναυτικές δυνάμεις, με ισραηλινές δυνάμεις, και αιγυπτιακές, συν τοις άλλοις ούτε οι ΗΠΑ είναι ευχαριστημένες μαζί της και έχουν αποστείλει κλιμάκιο της CIA στην Μεγαλόννησο. Οι μόνοι που λείπουν από την υπεράσπιση των συμφερόντων της Κύπρου είναι οι άμεσα ενδιαφερόμενοι, δηλαδή τα δύο ελληνικά κράτη. Η Τουρκία έχει καταφέρει από την θεωρία του Α.Νταβούτογλου "περί μηδενικών προβλημάτων  με τους γέιτονες" να περάσει στο "ολική σύγκρουση με όποιον έχει δύο πόδια και μιλάει μια από τις εκατό γλώσσες του πλανήτη" του Ρ.Τ.Ερντογάν. Πρώτη φορά η Ελλάδα έχει μια τόσο ευνοϊκή συγκυρία. Θα κάνει κάτι να το εκμεταλευτεί;Ή ως συνήθως θα μείνει στην...παρακολούθηση των γεγονότων;

Ωμός εκβιασμός από Μέρκελ και ΝΑΤΟ

Ωμός εκβιασμός από Μέρκελ και ΝΑΤΟ

Βάζουν τους Τούρκους να μας προκαλούν για να καθόμαστε ήσυχα και να πληρώνουμε τους τοκογλύφους.
ΚΑΘΕ φορά που η χώρα μας πάει να ξεφύγει, από τα θανατηφόρα «σφιχταγκαλιάσματα» των ξένων και συγκεκριμένα, των Αμερικανών, του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κάποιες «αόρατες» δυνάμεις βάζουν πάνω τους Τούρκους και αρχίζουν τους ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ εναντίον της χώρας μας, βγάζοντας έξω για… σουλάτσο στο Αιγαίο κάποιο από τα δέκα περίπου σεισμογραφικά σκάφη που έχουν για έρευνες πετρελαίου!!! Θυμάστε το «Χώρα»; Θυμάστε το «Πιρι-ρεϊς»; Θυμάστε το «Σεισμίκ»; Τώρα πάλι μας έβγαλαν τον… «Μπαρμπαρόσα» και αύριο θα μας βγάλουν και το «Τζέκινς Χαν»!!!
Κρίμα που δεν υπάρχει κανένας νέος Κωνσταντής Κανάρης ή Ανδρέας Μιαούλης να τα… «περιποιούνταν», όλα αυτά τα σαπιοκάραβα, με τα οποία νομίζουν ότι θα μας τρομάξουν!..
Και ενώ οι Τούρκοι εδώ και 50 χρόνια, από τότε δηλαδή που κυβερνάνε τη χώρα το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ., κάθε τρεις και λίγο «αλωνίζουν» το Αιγαίο και πολλές φορές έχουν φθάσει μέχρι την… Κάρυστο και την Μύκονο, οι πουλημένες στους ξένους, κυβερνήσεις μας «ποιoύν την νήσσα», κοινώς κάνουν την πάπια, εκτός από μια φορά που επί κυβερνήσεως Κωνσταντίνου Καραμανλή τότε που το «Χώρα» κόντευε να φθάσει στην… Σαλαμίνα, βγήκε ο Ανδρέας και είπε εκείνο το αξέχαστο «Βυθίσατε το ‘’Χώρα’’ » και λέμε το «αξέχαστο» γιατί κανείς ακόμα, δεν ξέρει αν ο Ανδρέας το ΕΝΝΟΟΥΣΕ ή το είπε για… πλάκα συνεννοημένος με τον Καραμανλή!
Να σας θυμίσουμε και τα ΙΜΙΑ, με τον άλλον τον ΠΡΟΔΟΤΗ τον Σημίτη;
Και ενώ όλες οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να υποχωρούν πάντοτε στις προκλήσεις των Τούρκων και να μην έχουν διαμαρτυρηθεί ποτέ με την επίσης προδοτική συμπεριφορά όλων των φίλων, συνεταίρων και συμμάχων μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ, βγαίνουν τώρα τα πουλημένα στην κατοχική κυβέρνηση και την τρόικα παπαγαλάκια και μας λένε ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι οι Τούρκοι έβγαλαν έξω το… παπόρι τους, επειδή στην Ελλάδα ο Τσίπρας δεν ενώνεται «εθνικά» με τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο, την τρόικα και τους δανειστές για να συνεχίσουν οι διεθνείς τοκογλύφοι με άνεση τη ληστεία σε βάρος της χώρας και του δυστυχισμένου πλέον λαού μας!
Χιλιάδες σουλάτσα κάνουν οι Τούρκοι στο Αιγαίο, ενώ καθημερινά παραβιάζουν και τον εναέριο χώρο μας, εδώ και 50 χρόνια συνεχώς και οι πουλημένες στους ξένους ελληνικές κυβερνήσεις καταπίνουν αδιαμαρτύρητα τις προκλήσεις και έρχονται τώρα τα παπαγαλάκια τους και διαδίδουν ότι φταίει… ο Τσίπρας!
Ο Τσίπρας φταίει για τον εμφύλιο, ο Τσίπρας φταίει για την τραγωδία της Κύπρου.
Ο Τσίπρας φταίει για το φακέλωμα του 70% του ελληνικού λαού από την «ασφάλεια». Ο Τσίπρας φταίει για τα μνημόνια, ο Τσίπρας φταίει για το ΔΝΤ, ο Τσίπρας φταίει για τους μισθούς και τις συντάξεις που κόπηκαν, ο Τσίπρας φταίει για τις χιλιάδες των απολύσεων, ο Τσίπρας φταίει για την ανεργία, με δύο κουβέντες για ό,τι κακό έχει γίνει στην Ελλάδα από την εποχή της μάχης του Μαραθώνα, φταίει ο Αλέξης!
Πείτε το ρε παιδιά για να ησυχάσουμε!..
Ελπίζουμε να καταλαβαίνει ο ελληνικός λαός ότι, όσο περιμένουμε ότι οι σημερινοί σύμμαχοί μας θα μας λύσουν τα εθνικά και οικονομικά μας προβλήματα, άδικα χάνουμε τον καιρό μας, γιατί τα συμφέροντά τους, είναι ριζικά αντίθετα με τα δικά μας, πέραν από το γεγονός ότι ποτέ, κανένας τους δεν είχε μπέσα και φιλότιμο απέναντί μας.
Γι΄ αυτό πρέπει να τους… αποχαιρετήσουμε και να πάμε να βρούμε νέους φίλους που θα τους σεβόμαστε και θα μας σέβονται και θα νοιάζονται και για τα εθνικά μας συμφέροντα.

Αντιμέτωποι με έναν τριπλό εφιάλτη λίγο πρίν ηχήσουν οι σειρήνες...

iccsrmpqnesbaes13asx

Δυστυχώς αλλά η χώρα μας, πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας της μετά το Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντιμέτωπη με έναν τριπλό εφιάλτη…
 

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Και πριν επιχειρήσουμε να καταγράψουμε τα στοιχεία που συνθέτουν αυτό τον τριπλό εφιάλτη, η απάντηση στο ερώτημα που ακολουθεί, είναι μοιραίο να βάλει τη δική της ανεξίτηλη σφραγίδα, στις εξελίξεις που έρχονται, και που όλα δείχνουν πως θα είναι εφιαλτικές: 

«Στις δύσκολες μέρες που ξημερώνουν, αλλά και στις γκαστρωμένες νύχτες που ξεκινούν κάθε σούρουπο, ποιοι είναι αυτοί που καλούνται να σηκώσουν το βάρος της εθνικής αξιοπρέπειας της χώρας???» - Το έχουμε αναλογιστεί??? 

Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, αποκαθήλωσαν τους πυλώνες του επικίνδυνου παραμυθιού, πάνω στο οποίο στήριξε την ύπαρξή του ο σύγχρονος δωσιλογισμός και η ελληνόφωνη ρουφιανιά που σφετερίζεται την πολιτική εξουσία στον τόπο. 
Το δόγμα της εξωτερικής πολιτικής της χώρας πάνω στο οποίο μεγαλούργησε η φαφλατάδικη κενολογία αναφορικά με την ευρωπαϊκή πολιτική και τις συμμαχίες της στα πλαίσια αυτής της επιλογής, κατέρρευσε με πάταγο. Τα Βαλκάνια στα οποία φιλοδόξησαν μικρομέγαλοι πολιτικοί τενεκέδες να… αναγορευτούν σε ταγούς των πολιτικών αλλαγών, εκδικούνται με το δικό τους αμείλικτο τρόπο την έλλειψη εθνικής στρατηγικής και την επικίνδυνη απερισκεψία τους. 

Ο αλβανικός εθνικισμός μετά τον επικίνδυνο εναγκαλισμό του με τον ισλαμικό φονταμενταλισμό και την προκλητική στήριξη από το νέο-οθωμανικό δίδυμο στα πλαίσια της Βαλκανικής του γεωστρατηγικής, απειλεί πλέον ανοικτά τα βόρεια σύνορα της χώρας, και τα όσα πρωτοφανή συνέβησαν στο Βελιγράδι, δεν είναι παρά ένα προπομπός για κείνα που ετοιμάζουν οι συμμορίες των ισλαμοκατσαπλιάδων με τα βλέμμα στραμμένο στην Ελλάδα. 
Η ταυτότητα των «φίλων και συμμάχων» στα πλαίσια του ευρωπαϊκού ιδεώδους, αποδείχτηκε πλαστή. Οι μάσκες κατέπεσαν μπρός στο δέλεαρ που συνιστά για όλους αυτούς η ύπαρξη μιας προσκυνημένης και δουλόφρονος πολιτικής ηγεσίας, και εν μια νυκτί απέδειξαν πως η Ελλάδα, δεν αντιμετωπίζεται από κανέναν ως εταίρος ισότιμος, αλλά ως ένα οικόπεδο ευκαιρίας, και πήραν θέση για την τελική τους έφοδο, προκειμένου ν κουρσέψουν και την τελευταία του σπιθαμή. 

Το πολυδιαφημισμένο κοινό ευρωπαϊκό σπίτι, αναδεικνύεται πλέον σε ρωμαϊκή αρένα για τον Ελληνισμό, και οι ακριβοπληρωμένοι ηγέτες του, προφυλαγμένοι μέσα σε ένα ιδιότυπο νομικό και πολιτικό πολιτισμό που οι ίδιοι δημιούργησαν, λειτούργησαν ως επικίνδυνη Πέμπτη φάλαγγα με θύματα τόσο την Ελληνική κοινωνία όσο και αυτήν ακόμη την εθνική μας αξιοπρέπεια. 

Οι «πολύτιμοι σύμμαχοί» μας, αφού πρώτα διέπρεψαν ως αδίστακτοι εκβιαστές ενός ολόκληρου λαού, σήμερα που απέναντι στον Ελληνισμό ορθώνεται μια απροκάλυπτη γεωπολιτική απειλή, σφυρίζουν αδιάφορα ή – ακόμη χειρότερα – συμπαρατάσσονται ανοικτά με το μέρος του αντιπάλου. 
Το προδοτικό παραμύθι της «Ελληνοτουρκικής φιλίας» είναι ο τρίτος πυλώνας που αποκαθηλώνεται με ταχύτατους ρυθμούς, και οι προειδοποιήσεις για τις οποίες έγκαιρα είχαμε μιλήσει, επιβεβαιώνονται πλέον με τον πιο τραγικό τρόπο. 

Οι τουρκικές προκλήσεις στην Κύπρο τείνουν να καταστούν ανεξέλεγκτες… Το βλέμμα της στρατοκρατικής τουρκικής διοίκησης, είναι πλέον απροκάλυπτα στραμμένο προς την Ελλάδα… Οι «σύμμαχοι και φίλοι» μας μένουν προκλητικά απαθείς έως και εχθρικά διακείμενοι απέναντι σε μια Ελλάδα που τη διοικούν άβουλες Φιλιππινέζες… 

Και μια συμμορία φοβικών και ανίκανων, επιμένει να αρκείται σε ετεροχρονισμένα διαγγέλματα νουθεσίας του αφυπνισμένου θεριού, εξασφαλίζοντάς του την απαραίτητη πίστωση χρόνου για την επιχειρησιακή και επικοινωνιακή του προετοιμασία. 

Έτσι η χώρα μας, στην πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας της μετά το Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο,βρίσκεται αντιμέτωπη με έναν τριπλό εφιάλτη: 
Με το τόξο του νέο-οθωμανικού ισλαμοφασισμού να ετοιμάζεται πυρετωδώς για το γεωπολιτικό της στραγγαλισμό από τα βόρεια σύνορά της… 

Με την τουρκική στρατοκρατία να οδηγεί το σκηνικό των προκλήσεων σε σημείο που δε θα είναι πλέον εύκολο να τον αναστρέψει ούτε η ίδια…. 

Με συμμάχους ανύπαρκτους και απρόθυμους να τη στηρίξουν μέσα από την πολυδιαφημισμένη φυσική της γεωπολιτική δεξαμενή, με ακυρωμένες τις λοιπές διεθνείς συμμαχίες της, και με μηδενική στρατηγική επείγουσας αναπλήρωσης αυτού του κενού. 

Και μέσα σ αυτό το εφιαλτικό σκηνικό… 
Στο τιμόνι της χώρας, βρίσκεται ένας ξοφλημένος πρωθυπουργός, που αντί να συγκαλέσει έκτακτη σύσκεψη των επιτελείων, επέλεξε να χαριεντίζεται με τουςατζέντηδες τουτουρισμού στο πλευρό της Κεφαλογιάννη «πουλώντας» ανάπτυξη και λοιπές ανούσιες φλυαρίες… 

Στο τιμόνι της εξωτερικής πολιτικής, βρίσκεται μια επικίνδυνη εγωπαθής πολιτική φιγούρα, βγαλμένη από τα σπλάχνα της μήτρας που γέννησε τις μαριονέτες των Ιμίων. Ένας αδίστακτος πεμπτοφαλαγγίτης του Ελληνισμού, που μόλις ένα μήνα πριν στοχοποιούσε και πάντως εγκατέλειπε την Κύπρο, βορά στα σχέδια της τουρκικής στρατηγικής. Ο μοναδικός ίσως ελληνόφωνος πολιτικός μετά τη δικτατορία, που τόλμησε να κάνει διάβημα απέναντι στην Κύπρο για το καταχέριασμα που δέχτηκε για τη στάση του από την Ελληνοκύπρια ευρωβουλευτή Ε. Θεοχάρους. Ένας πολιτικός που δεν κατάλαβε (ή που αρνήθηκε να καταλάβει) το βρώμικο παιχνίδι που έπαιξε με τους νεοναζί του Κιέβου… Την άθλια στάση που υιοθέτησε, σε βάρος του αγωνιζόμενου περήφανου Συριακού λαού. 

Μιλάμε για τον άνθρωπο που καμαρώνει στη θέση του αντιπροέδρου της Ελληνικής κυβέρνησης και υπουργού των Εξωτερικών, που δεν κατάλαβε το επικίνδυνο παιχνίδι του Αλβανικού εθνικισμού στο Βελιγράδι… 

Για τον άνθρωπο που επί της ουσίας σιώπησε μετά το δολοφονικό πλιάτσικο που εξαπέλυσαν οι Αλβανοί κατσαπλιάδες στα Βορειοηπειρώτικα χωριά… 

Μιλάμε για τον άνθρωπο που επέλεξε να κρυφτεί αναθέτοντας στον κ. Κούτρα να απαντά στις προκλήσεις που ο Ερντογάν προσωπικά αποτολμούσε σε βάρος της Κύπρου και της χώρας. Και τέλος… 
Στο τιμόνι του υπουργείου Εθνικής άμυνας βρίσκεται ένας υπό προθεσμίαν υπουργός και εν αναμονή επίτροπος, τη στιγμή που η φωτιά στο Αιγαίο ανάβει επικίνδυνα, απέναντι σε μια Τουρκία που προφανώς δε βαδίζει στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα. 

Το ερώτημα λοιπόν είναι σαφές και είναι αμείλικτο… 
Στις δύσκολες μέρες που ξημερώνουν και στις γκαστρωμένες νύχτες που ξεκινούν κάθε σούρουπο, ποιοι είναι αυτοί που καλούνται να σηκώσουν το βάρος της εθνικής αξιοπρέπειας της χώρας??? 
Είναι δυνατόν οι τύχες της χώρας μας να έχουν αφεθεί στα χέρια απερίσκεπτων και ολίγιστων και όλοι εμείς να μην κάνουμε κάτι??? 

Είναι δυνατόν να μην καθίσταται άμεσα πάνδημο αίτημα, η άμεση απομάκρυνση της επικίνδυνης πολιτικής φιγούρας από το τιμόνι της εξωτερικής πολιτικής??? 

Είναι δυνατόν αυτή τη στιγμή να μην απαιτούμε την άμεση συγκρότησηΣυμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας, ικανού να αναλάβει – πριν να είναι αργά – τη διαχείριση της υποβόσκουσας κρίσης??? 

Τα παραπάνω ερωτήματα δεν είναι ρητορικά… 
Ίσως είναι μια ύστατη έκκληση, που θα πρέπει να συνεγείρει και να αφυπνίσει μια κοινωνία που παραδέρνει στη μακαριότητα. Μια κοινωνία που οφείλει να ανατρέψει άμεσα τους ολίγιστους και επικίνδυνους που σφετερίζονται την πολιτική εξουσία, πριν ηχήσουν οι σειρήνες, γιατί τότε πλέον θα είναι αργά… 
 

ΨΥΧΡΑΙΜΑαααα!!



ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣΣ’ αυτό το «παιχνίδι» το μεγαλύτερο όπλο είναι …. η ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!!

- Αντιλαμβάνομαι πλήρως τα αισθήματα οργής και αγανάκτησης, όλων αυτών που δεν είναι εξοικειωμένοι, με την επί δεκαετίες πολιτικο-στρατιωτική αντιπαράθεση μας, με τους γείτονες (όλους, γύρω-γύρω μας)!!

- Αντιλαμβάνομαι, ότι η απλοϊκή προσέγγιση των γεωπολιτικών θεμάτων, λαμβάνει υπόψη της, ΜΟΝΟ αυτό που «βλέπει» (δηλαδή αυτό που της πλασάρουν), έτσι για να φωνάζει, ..... χωρίς να κατανοεί!!

- Αντιλαμβάνομαι, ότι σε κάθε τέτοια αναμπουμπούλα, αυτοί που κυρίως χαίρονται, είναι οι … ψευτοτσαμπουκάδες (εθνολεβέντες), που τέτοιες ευκαιρίες βρίσκουν για να ξεχωρίσουν, να φανούν και να αναδειχτούν!!

- Αντιλαμβάνομαι ότι είναι (δυστυχώς) ένα πιασάρικο θέμα … για πολιτικό νταλαβέρι, όπου εκεί ότι και να πεις, έχεις πάντα δίκιο!!

ΑΛΛΑ δεν αντιλαμβάνομαι, να υποτιμούμε ΕΜΕΙΣ οι ίδιοι, τον εαυτό μας, την τιμή και την Ιστορία μας (με υπερβολές και υστερίες) και κυρίως, δεν αντιλαμβάνομαι να υποτιμούμε τις στρατιωτικές μας δυνατότητες, τη ναυτική μας ισχύ, τα πρόσφατα πεπραγμένα και διεθνώς αναγνωρισμένα επιτεύγματα του Πολεμικού μας Ναυτικού … και όχι μόνο αυτού!!

Ας αναλογιστούν ΟΛΟΙ αυτοί «οι λάβροι αναλυτές» , μήπως ΑΥΤΟΣ είναι ακριβώς, …. ο ΑΝΣΚ (Αντικειμενικός Σκοπός) της «κίνησης Barbaros»!! Δηλαδή, να αποπροσανατολίσει στο εσωτερικό της Τουρκίας την κοινή τους γνώμη (από τις μεγάλες δυσκολίες στα ΝΑ τους) και να αναδείξει (τσεκάρει) και τη δική μας, εσωτερική ασυνεννοησία, που συνήθως αυτή εκδηλώνεται με ακραίες υπερβολές (συναισθημάτων) και σπασμωδικές αντιδράσεις !! Η Τουρκία δηλαδή, σκοπεύει (όπως πάντα): «μ’ ένα σμπάρο, δύο τρυγόνια» !!

Πάντα ανησυχώ (για τους θερμοκέφαλους) σε τέτοιες καταστάσεις, αλλά …. δεν φοβάμαι !! Ξέρω πολύ καλά, πόσο αντέχουνε (ακόμα) τα …. «ξύλινα τείχη» μας !!

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Γιατί έσκασε η διπλή φούσκα . Του Γιάννη Βαρουφάκη

Είναι στη μοίρα των φουσκών να σκάνε.

ixBqulDnZuSo

Στην Ευρώπη, εδώ και δύο χρόνια, Φραγκφούρτη και Βερολίνο πασχίζουν να δημιουργήσουν την αίσθηση ότι η Ευρώπη ξεπέρασε την κρίση του ευρώ. Τι καλύτερος τρόπος να πείσουν περί αυτού από το να φανεί πως ακόμα και η βαθιά πτωχευμένη
Ελλάς συνέρχεται;
Οι παρεμβάσεις της ΕΚΤ από το καλοκαίρι του 2012 και έπειτα βοήθησαν στη δημιουργία φούσκας στην ευρωζωνική αγορά ομολόγων που έκανε την κρίση να μεταναστεύσει από την επιφάνεια (τις χρηματαγορές) στα θεμέλια της ευρωπαϊκής οικονομίας (στις επενδύσεις, τις επιχειρήσεις, στον αποπληθωρισμό). Με αυτή τη φούσκα ήλπιζε η κ. Μέρκελ ότι θα «αποδείξει» πως η γενικευμένη λιτότητα και τα στραβά μάτια στις μαύρες τρύπες των τραπεζών θα συγκαλυφθούν.
Στην περίπτωση της βαθιά και ποικιλοτρόπως πτωχευμένης Ελλάδας, καταβλήθηκε φιλότιμη προσπάθεια να δημιουργηθούν δύο φούσκες. Η μία φούσκα αφορούσε την αγορά ελληνικών ομολόγων και η άλλη τις τραπεζικές μετοχές. Η περίφημη έξοδος στις αγορές του περασμένου Απριλίου έγινε επειδή η ΕΚΤ έκλεισε το μάτι στους επενδυτές πως αυτά τα νέα ομόλογα θα τους τα καλύψει εκείνη αν δεν μπορεί να τα αποπληρώσει το Ελληνικό Δημόσιο – έτσι εξηγείται πώς έπεσαν ο ένας πάνω στον άλλον να αγοράσουν ομόλογα ενός πτωχευμένου κράτους. Όσο για τις τραπεζικές μετοχές, ανέβηκαν επειδή κυβέρνηση και ΕΚΤ φάνηκαν έτοιμοι να κάνουν τα στραβά μάτια στις μαύρες τρύπες στο εσωτερικό τους και, επιπλέον, το υπουργείο Οικονομικών τους υποσχέθηκε ότι θα τους δώσει, στα μουλωχτά, ό,τι εγγυήσεις χρειάζονταν για να περάσουν τα τεστ αντοχής της ΕΚΤ.
Τι συνέβη λοιπόν και έσκασαν οι δύο αυτές φούσκες; Στην Ευρώπη συνολικά φταίνε τα μαντάτα ότι η Γερμανία, όπως ήταν προδιαγεγραμμένο, έπεφτε θύμα της λιτότητας που η ίδια επέβαλε στους άλλους. Στην Ελλάδα το έναυσμα για την κατάρρευση του Χρηματιστηρίου δόθηκε όταν η αποτυχία της τελευταίας (όλως χυδαίας) προσπάθειας του υπουργείου Οικονομικών να ενισχύσει κι άλλο τους τραπεζίτες, αυτή τη φορά με εγγυήσεις 9 δισ. (με τις λεγόμενες «αναβληθείσες φορολογικές υποχρεώσεις» των τραπεζιτών). Σε τι οφείλεται η αποτυχία αυτή; Οφείλεται στο ότι οι ελεγκτές της ΕΚΤ είπαν: «Ε, όχι κι αυτό! Κάναμε τα στραβά μάτια σε τόσα και τόσα, αλλά αυτό που πάτε να κάνετε τώρα, αν δεν το σταματήσουμε, θα μας πάρουν με τις πέτρες διεθνώς».
Αυτή η «στραβή» έδωσε το έναυσμα για πωλήσεις τραπεζικών μετοχών, με αποτέλεσμα τη σημερινή εικόνα ενός Χρηματιστηρίου που βασίζεται σχεδόν αποκλειστικά στις πτωχευμένες τράπεζες – και το οποίο ανεβαίνει μόνο όσο οι φούσκες που χτίζονται με τα χρήματα των φορολογούμενων φουσκώνουν. Κάνουν να σκάσουν οι φούσκες που συντηρεί ο εξουθενωμένος φορολογούμενος και αμέσως το Χρηματιστήριο επιστρέφει στην πικρή πραγματικότητα.
Παράλληλα, η αποκάλυψη της «άνεσης» με την οποία το κράτος είναι έτοιμο να φορτώσει άλλα 9 δισ. χρέος στο χρέος για πάρτι των τραπεζιτών έκανε και τη φούσκα των ελληνικών ομολόγων να σκάσει, ιδίως σε ένα ευρωπαϊκό περιβάλλον όπου όλες οι αντίστοιχες φούσκες δοκιμάζονταν.
Με ρωτούν όμως οι συνήγοροι της κυβέρνησης (τώρα που έχασαν την πιπίλα του «greek success story»: Αν συμβαίνουν αυτά στην κυβέρνηση Σαμαρά (την οποία υποστηρίζουν το Βερολίνο και η Φραγκφούρτη), ο ΣΥΡΙΖΑ τι έχει να περιμένει; Πώς θα καταφέρει να διαγράψει το χρέος;
Τους απαντώ: Το χρέος θα διαγραφεί έτσι κι αλλιώς, όπως συμβαίνει με όλα τα μη βιώσιμα χρέη. Το ζήτημα είναι να έρθει μια ώρα αρχύτερα το κούρεμά του, καθώς η καθυστέρησή του αυξάνει το διαχρονικό κόστος της συγκάλυψης της χρεοκοπίας μας τόσο για την Ελλάδα όσο και για τους εταίρους μας. Πώς θα έρθει το κούρεμα; Μέσα από μια διαπραγμάτευση που δεν θέλουν σε καμία περίπτωση το Βερολίνο και η Φραγκφούρτη, αλλά που η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να αποσπάσει υπό την απειλή βέτο στις Συνόδους Κορυφής και της μη αποπληρωμής των παλαιών ομολόγων που, ανοήτως, αγόρασε η ΕΚΤ.
Όσο διαρκεί αυτή η διαπραγμάτευση, δεν έχει απολύτως καμία σημασία πόσο θα πάνε τα spread ή ο δείκτης του Χρηματιστηρίου. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι, στο τέλος της διαπραγμάτευσης, εφόσον η ελληνική οικονομία ξαναγίνει βιώσιμη, τα spread θα καταβαραθρωθούν και οι μετοχές θα ανέβουν. Άλλωστε αυτά τα νούμερα δεν είναι παρά μια θολή αντανάκλαση της πραγματικότητας. Αυτό που προέχει δεν είναι η αντανάκλαση, αλλά η ίδια η πραγματικότητα που μόνο μια σκληρή διαπραγμάτευση μπορεί να πετύχει.

ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ!!!ΑΜΦΙΠΟΛΗ!!!Ο ΤΑΦΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!!!!Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΡΥΒΑΝ!!!


Η ΑΜΦΙΠΟΛΗ, Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  ΚΑΙ Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ 

                                Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Το να μιλήσεις για αυτό το μοναδικό ταφικό-μνημείο είναι εύκολο. Να πεις όμως ουσιώδεις και λογικές αλήθειες, αυτό είναι δύσκολο. Όχι όμως λόγω του “γρίφου”, που κάποιοι ισχυρίζονται πως  καλύπτει την έρευνα, αλλά λόγω των γεωστρατηγικών συμφερόντων  που υπάρχουν από  πίσω και λόγω φυσικά του ανθελληνικού “λόμπυ” που κυβερνάει και ελέγχει τα πράγματα στην Ελλάδα.
Είναι η ώρα λοιπόν, να μάθουν ΚΑΙ οι Έλληνες την αλήθεια για το παγκόσμια μοναδικό και μεγαλοπρεπές Ταφικό ΜΝΗΜΕΙΟ της ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ. Και λέω να μάθουν και οι Έλληνες, γιατί ΟΛΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ εκτός από τους Έλληνες. Το γνωρίζουν οι αρχαιολόγοι της Ελλάδος, αλλά και αρχαιολόγοι του εξωτερικού. Το γνωρίζουν όλοι σχεδόν οι Κυβερνήτες και οι Πρωθυπουργοί της Ελλάδος, από τον Μεταξά μέχρι σήμερα. Αλλά κανείς δεν έδωσε ποτέ την εντολή της ανασκαφής, γιατί αυτό δεν συμβαδίζει με τα συμφέροντα των ανθελλήνων και των Μασόνων που μας ελέγχουν.  Σε κανέναν δεν άρεσε δηλαδή η Ιδέα, της τεράστιας προβολής που θα έπαιρνε η Ελλάδα ανά τον κόσμο, μετά την ανασκαφή του ταφικού μνημείου, της μεγαλύτερης και ιστορικότερης παγκόσμιας μορφής, του ΜΕΓΑΛΟΥ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.
Μην βλέπετε που δείχνουν οι αρχαιολόγοι “ψύχραιμοι”. Τα ευρήματα μέχρι τώρα είναι απίστευτα , μοναδικά και πρωτόγνωρα για την παγκόσμια αρχαιολογία. Για να σας το πω σε μια πιο απλή γλώσσα, κοιτάζονται μεταξύ τους, για να βεβαιωθούν πως είναι αλήθεια αυτά που βλέπουν  και δεν ζουν σε όνειρο. Δεν βλέπουν μόνο έναν ΤΑΦΟ. Βλέπουν μαζί και ένα ΜΝΗΜΕΙΟ. Βλέπουν μαζί και ένα ΗΡΩΟ. Βλέπουν μαζί και ένα ΜΑΝΤΕΙΟ. Βλέπουν ένα παγκόσμια ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΑΥΜΑ, όπως παγκόσμια ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ είναι και ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.

Γνωρίζουν πως θα βρούν τον ΜΕΓΑ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ από την ώρα που αποφάσισαν να ξεκινήσουν την εκσκαφή.  Όπως είπαμε είναι γνωστό εδώ και δεκαετίες, αλλά κανείς δεν το ξεκίναγε, διότι επικρατούσαν τα ανθελληνικά συμφέροντα.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ΞΑΦΝΙΚΑ;; ΕΓΙΝΑΝ ΦΙΛΛΕΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;;
Όχι, όχι μην νομίζετε πως το κάνουν για το συμφέρον  της Ελλάδος.   Τα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ που βρίσκονται από πίσω και αποφάσισαν την εκσκαφή, ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ, και εντελώς ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ και  ΑΝΤΕΘΝΙΚΑ. Αλλά πρίν ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ τις πληροφορίες μου, να δούμε  τα πράγματα ένα ένα και να τα βάλουμε στη θέση τους.
 Καλά δεν αναρωτήθηκε κανένας, γιατί να θέλουν ΤΩΡΑ οι καταστροφείς της Ελλάδος, να κάνουν την εκσκαφή του Τάφου του ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ;;; Γιατί τώρα αφού το γνωρίζουν εδώ και δεκαετίες;; Μήπως νομίζετε πως τώρα τους έπιασε το ενδιαφέρον για τον ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ;;
Και να κάνω και άλλη μία ερώτηση; Αν οριστικοποιηθεί πως είναι ο τάφος του ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, αυτό τι σημαίνει για τα Σκόπια ΞΕΡΕΤΕ;;;; Σημαίνει ΔΙΑΛΥΣΗ του ψευτοκράτους εντός 15 ημερών αφού θα τελειώσει γι’ αυτούς οριστικά το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ που πάνω σε αυτό θεμελίωσαν το  ψευδοκράτος και τις όποιες διεκδικήσεις τους.

Και να κάνω άλλη μία ερώτηση;  Οι κυβερνώντες μας, ΣΑΜΑΡΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ και τα λοιπά ΛΑΜΟΓΙΑ που αποφάσισαν τώρα την εκσκαφή, γιατι νομίζετε το έκαναν;; Για να ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ τα Σκόπια;;  Και θα έκαναν μόνοι τους κάτι τέτοιο, στο ΠΡΩΤΕΚΤΟΡΆΤΟ των ΗΠΑ;; Τους έχετε δηλαδή για τόσο  “καρυδάτους Έλληνες;;

Και θα κάνω και άλλη μία συγκεντρωτική ερώτηση: Πόσο νομίζετε μας αγαπούν οι λεγόμενοι “σύμμαχοί”μας;; Πόσο μας αγαπούν οι ΗΠΑ;; Πόσο η Γερμανία;; Πόσο τα υπόλοιπα Ευρωπαϊκά κράτη;; Πόσο οι γείτονες;; Πόσο η Τουρκία;; Πόσο η Αλβανία;; Πόσο τα Σκόπια;; Πόσο μας αγαπούν οι ομάδες των Αλβανών του UCK που είναι οπλισμένες στην Ελλάδα;; ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΕΑ: Απόρρητη έρευνα για τον UCC. Κρύπτες όπλων και ομάδες των 5, προδίδουν την ύπαρξη τουΠόσο οι λαθροματανάστες και οι Τζιχαντιστές που είναι μέσα στο σπίτι μας;; Πόσο μας αγαπάει η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ μας;; 
image
ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΕΑ: Απόρρητη έρευνα για τον UCC. Κρύπτε...
Περίεργος θόρυβος έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα σχετικώς με τις κινήσεις υποτιθέμενων αυτονομιστών τσάμηδων στην Ήπειρο και του αποκαλούμενου «Απελ...

Preview by Yahoo


ΑΛΗΘΕΙΑ, μήπως έχετε αναρωτηθεί, πως ζούμε και υπάρχουμε ακόμα,  με τόση “αγάπη” γύρω μας;; ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ, ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ.

Εσείς θα απαντήσετε ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ στις ερωτήσεις που έκανα. Τώρα θα ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ τις πληροφορίες μου και θα τις συνδέσω με την εκσκαφή της Αμφίπολης, για να καταλάβουμε όλοι γιατί έγινε τώρα.
 Από την αρχή του χρόνου, οι δύο γείτονες που έχουμε από ΠΑΝΩ μας, (Σκόπια-Αλβανία) δέχονται πολλές πιέσεις από τους “φίλους” και τους “συμμάχους” μας στο ΝΑΤΟ, να μας επιτεθούν. Ναι όπως το ακούτε. Να μας επιτεθούν στρατιωτικά. Από το 2012 το συζητάνε, αλλά τον τελευταίο χρόνο τους πιέζουν πολύ, ιδιαίτερα τα Σκόπια.

Τους διαβεβαιώνουν πως η Ελλάδα δεν έχει καμία τύχη και να μην φοβούνται, γιατί ταυτόχρονα θα χτυπήσει και η Αλβανία και η Τουρκία και ο UCK που έχει οπλισμένες ομάδες μέσα στην Ελλάδα και οι Τζιχαντιστές με τους μετανάστες μέσα στις πόλεις. ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.  Έτσι τους λένε. Αρκεί να κάνετε εσείς από ΠΑΝΩ την αρχή. Γιατί το λέει και η προφητεία του αγίου Κοσμά: “Αν πιαστεί ο πόλεμος από πάνω, τότε θα ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ”.

Οι Σκοπιανοί όμως παρ’ όλες τις διαβεβαιώσεις των Αμερικανών ΔΕΝ ΤΟ ΤΟΛΜΟΥΝ. Τους απείλησαν λοιπόν ανοιχτά πως αν δεν επιτεθούν στην Ελλάδα, Θα διαλυθούν σαν κράτος και θα προσχωρήσουν στην Αλβανία. Ταυτόχρονα έδωσαν εντολή να ξεκινήσουν οι ανασκαφές στον Τύμβο της Αμφίπολης, που εδώ και δεκαετίες γνωρίζουν πως πρόκειται για τον τάφο του ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ. Τον έχουν “σαρώσει” με ακτίνες από δορυφόρο και γνωρίζουν πως οι θάλαμοι είναι επτά. Στον δε έβδομο υπάρχει κάτι που θα αφήσει άφωνη την ανθρωπότητα. Αρκεί να υπάρχει ακόμα η Ελλάδα, γιατί ο σκοπός των “φίλων” και των “συμμάχων” που μας “αγαπούν” είναι ένας: ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ.

Η βοήθεια που προσφέρει η Ελληνική Κυβέρνηση στους επιτιθέμενους είναι αυτή:  “ 27 Οκτ 2013 - Καταργούν πλήρως σε λίγες ημέρες το ένδοξο Β΄ Σώμα Στρατού, που τσάκισε τους Ιταλούς το 1940 ... νικηφόρα ως την ηρωική Χειμάρρα της Βορείου Ηπείρου!”

Με εντολή του “πατριώτη” ∆ηµήτρη Αβραµόπουλου, καταργείται το Β’ Σώµα Στρατού, που εδρεύει στη Βέροια και στο οποίο υπάγεται όλη η αφρόκρεµα των Ειδικών ∆υνάµεων, καταδροµείς, αλεξιπτωτιστές και πεζοναύτες.  Αυτή είναι η Βοήθεια που προσφέρουν οι προδότες της κυβέρνησης στους εχθρούς της Ελλάδος. ΑΦΟΠΛΙΣΜΌς των Εθνοφυλάκων της Μακεδονίας το 2012 και  ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ της Βορείου Ελλάδος με κατάργηση του Β’ σώματος στρατού το 2013.

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ Η ΟΧΙ;;

Η Κυβέρνηση τους ανοίγει τον δρόμο για να επιτεθούν, και αυτοί ακόμα φοβούνται τους Έλληνες. Τώρα όμως με την ανασκαφή της Αμφίπολης κινδυνεύουν άμεσα να διαλυθούν ως κράτος,  γι’ αυτό είναι επικίνδυνοι. Αν ακούτε λοιπόν ότι οι ανακοινώσεις των κατευθυνόμενων αρχαιολόγων και τα ΜΜΕ, μιλούν ότι πλησιάζουμε στον Μέγα Αλέξανδρο, ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ. Αν ακούτε ότι δεν μιλούν για τον Μέγα Αλέξανδρο, αλλά για την Ολυμπιάδα, την Ρωξάνη, και οποιαδήποτε άλλη ηλιθιότητα τους κατέβει, ΤΟΤΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΥΠΕΚΥΨΑΝ ΣΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ.

Αλλά για να ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ και με τις ηλιθιότητες περί Ολυμπιάδας, Ρωξάνης και με όλες τις υπόλοιπες τρίχες που διαδίδουν οι “παπαγάλοι”, σημειώστε τα εξής: 

 Η Ολυμπιάδα ότι ήταν το χρώσταγε στον Φίλιππο Β’. Ακόμα και το όνομα της το πήρε από την νίκη του Φιλίππου στους Ολυμπιακούς αγώνες το 356 π.Χ. Το κανονικό της όνομα ήταν Πολυξένη.
Ο Φίλιππος Β’ ο Μακεδών, κατά το συνήθειο της εποχής παντρεύτηκε και άλλες γυναίκες εκτός από την Ηπειρώτισα την Πολυξένη-“Ολυμπιάδα”. Παντρεύτηκε την  Αυδάτα, την Φιλίνα, την  Νικησίπολη, την Μήδα και είχε παιδιά από την Φιλίνα και την Αυδάτα, πριν από τον Αλέξανδρο. Και μόλις του είπε η Ολυμπιάδα ότι δεν είναι αυτός ο πατέρας  του Αλέξανδρου, την ξαπόστειλε στην Ήπειρο και παντρεύτηκε μία Μακεδόνισσα την Κλεοπάτρα.
 Η Ολυμπιάδα δεν ήταν αγαπητή στη Μακεδονία και είχε διωχθεί από τον Φίλιππο, με την κατηγορία της μοιχείας. Ζούσε από τότε στην πατρίδα της την Ήπειρο  και μετά τον θάνατο του Αλέξανδρου, εξτράτευσε κατά των Μακεδόνων για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του εγγονού της που τον είχε μαζί της στην Ήπειρο μαζί με την Ρωξάνη. Όταν εκστράτευσε στην Μακεδονία, ο Κάσσανδρος με τον Μακεδονικό στρατό ήταν στην Αθήνα  και έτσι χωρίς να βρεί αντίσταση, νίκησε εύκολα την Ευρυδίκη και τον Αριδαίο τους οποίους εφόνευσε άγρια.  Διώχθηκε όμως από τον Κάσσανδρο, μόλις επέστρεψε από την Αθήνα και μετά από επτάμηνη πολιορκία στην οχυρωμένη παραθαλάσσια πόλη του Θερμαϊκού κόλπου Πύδνα, παραδόθηκε, αλλά ήταν τόσο εξαγριωμένοι οι Μακεδόνες μαζί της που την λιθοβόλησαν και την άφησαν ατιμωτικά άταφη να σαπίσει.  Ο τάφος της ΞΕΡΟΥΝ που βρίσκεται. Είναι στόν τύμβο "Τούμπα" στό μακρύγιαλο της Πύδνας και δεν έχει ακόμα ανασκαφεί.
Είναι λοιπόν ποτέ δυνατόν, ο τάφος του Βασιλιά Φιλίππου Β’ του Μακεδόνα, που ήταν ο ισχυρότερος και επιφανέστερος Έλληνας της εποχής του, να είναι 45 τετραγωνικά μέτρα και μιάς από τις πιο μισητές γυναίκες του, να είναι όσο το Καλλιμάρμαρο;

ΓΙ’ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΝ ΑΤΑΦΗ ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΙ, ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ  ΤΑΦΙΚΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ;;;;;;;

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΝΗΜΕΙΟ, ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΟ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ  ΕΝΑ ΚΑΙ  ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
 ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ  ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ

Και ο λόγος που αποφάσισαν να κάνουν τώρα την εκσκαφή οι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ είναι ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ των ΣΚΟΠΙΩΝ για να μας επιτεθούν και να “πιαστεί” το κακό από ΠΑΝΩ.
Παρακαλώ να το διαδώσουμε σε όλους τους Έλληνες
Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Συγγραφέας-ερευνητής
giannis_lampropoulos@yahoo.com