Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Ετοιμαστείτε για μια εφιαλτική κατάσταση…

ΔΡΑΓΑ444444
ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ ΣΤΟΝ ALPHA! Ετοιμαστείτε για μια εφιαλτική κατάσταση…Ετοιμαζόμαστε για κατάσταση ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ! (Βίντεο)
«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα! Πρέπει να προετοιμαστούμε ως κοινωνία να αντέξουμε ακόμα και…αν παρθούν αποφάσεις οι οποίες δεν είναι αυτές που πρέπει να είναι…» ανέφερε ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης.
Δείτε το βίντεο
Περί ευθύνης: Τo sv7bot.blogspot.gr  δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Δευτέρα ξεκινά η έκδοση της Κάρτας του Αγρότη από την Τράπεζα Πειραιώς, τι θα προσφέρει

Δευτέρα ξεκινά η έκδοση της Κάρτας του Αγρότη από την Τράπεζα Πειραιώς, τι θα προσφέρει

Σε μια ακόμα σημαντική πρωτοβουλία για τον αγροτικό κόσμο προχωρά η Τράπεζα Πειραιώς, προσφέροντας την «Κάρτα Αγρότη» από τη Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016. Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της Τράπεζας στον ΑγροΤύπο «η νέα αυτή πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής δέσμευσης της Τράπεζας για την ολοκληρωμένη και αποτελεσματική υποστήριξη του πρωτογενούς και εν γένει του αγροδιατροφικού τομέα, ο οποίος διαθέτοντας τεράστιες δυνατότητες μπορεί να αποτελέσει πυλώνα ανάπτυξης για τη χώρα». Σε επικοινωνία που είχε ο ΑγροΤύπος με τις άλλες μεγάλες τράπεζες (Eurobank, Alpha Bank και Εθνική) για την «Κάρτα Αγρότη» μας απάντησε μόνο η Εθνική η οποία μας ενημέρωσε ότι «η κάρτα του αγρότη είναι μια πρόταση που έχει κάνει η κυβέρνηση. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση με την τράπεζα ούτε έχουμε πάρει στα χέρια μας κάποιο σχέδιο».

Θυμίζουμε πρόσφατα σε συνάντηση που είχε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου με την πρόεδρο της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών Λούκα Κατσέλη έγιναν οι απαραίτητες διαδικασίες για την κατοχύρωση του ονόματος «κάρτα του αγρότη». Σύμφωνα με το ΥπΑΑΤ με την «κάρτα του αγρότη», ο παραγωγός θα μπορεί να προεισπράττει όλο το χρόνο έναντι των ενισχύσεων που δικαιούται, από το Τραπεζικό ίδρυμα της προτίμησής του, με χαμηλό επιτόκιο, χρήματα που του είναι απαραίτητα για την αγορά εφοδίων και τη χρηματοδότηση εν γένει της δραστηριότητάς του. Όπως υποστήριζαν κύκλοι του ΥπΑΑΤ η Κάρτα του Αγρότη θα τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου που θα ορίζει και το πλαίσιο για τη λειτουργία της και πάνω σε αυτό θα μπορούν να κινούνται ανάλογα όλες οι εμπορικές τράπεζες για την έκδοση των δικών τους «καρτών του αγρότη».

Τι θα προσφέρει η «Κάρτα Αγρότη» της Τράπεζας Πειραιώς

Η «Κάρτα Αγρότη» θα δίνει τη δυνατότητα στους παραγωγούς να χρηματοδοτήσουν άμεσα τις δαπάνες που συνδέονται με τις καλλιεργητικές και άλλες συναφείς ανάγκες τους κατά τη διάρκεια της παραγωγικής περιόδου, όπως λιπάσματα, ζωοτροφές, φάρμακα, καύσιμα κλπ. Επίσης, μέσω της «Κάρτας Αγρότη» οι παραγωγοί μπορούν να αποπληρώνουν τις υποχρεώσεις τους στον ΕΛΓΑ, ΟΓΑ, τη δαπάνη για την αγορά εργοσήμων, την πληρωμή αγροτικού ηλεκτρικού ρεύματος, τελών άρδευσης κ.α.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο τραπεζικό προϊόν, με πιστοδοτικό όριο συνδεδεμένο με την ετήσια επιδότηση που λαμβάνουν οι παραγωγοί. Στην ουσία, η «Κάρτα Αγρότη» προεξοφλεί μέρος των ετήσιων αγροτικών επιδοτήσεων που δικαιούται ο κάθε παραγωγός, προσφέροντάς του άμεσα την αναγκαία ρευστότητα, τη στιγμή που την χρειάζεται, για τις ανάγκες της παραγωγής του.

Η «Κάρτα Αγρότη» εξοφλείται αυτόματα με την καταβολή των επιδοτήσεων και το όριο της επαναπροσδιορίζεται στην επόμενη καλλιεργητική περίοδο. Όμως, εφόσον ο κάτοχος το επιθυμεί, μπορεί, εντός της περιόδου χρήσης, να πραγματοποιεί ελεύθερα καταβολές ποσών, μειώνοντας το υπόλοιπο της κάρτας του και αποκτώντας τη δυνατότητα να επαναχρησιμοποιήσει τα σχετικά ποσά. Η κάρτα είναι αποδεκτή από όλα τα POS που είναι εγκατεστημένα σε καταστήματα αγρο-εφοδίων και πρατηρίων καυσίμων της αγοράς. Δικαιούχοι της «Κάρτας Αγρότη» είναι όλοι οι αγρότες ηλικίας έως 70 ετών που είναι δικαιούχοι αγροτικών επιδοτήσεων και μπορούν να την αποκτήσουν χωρίς έξοδα έκδοσης, χωρίς ετήσια συνδρομή και χωρίς πρόσθετες διασφαλίσεις όπως υποθήκες, προσημειώσεις κτλ.

Περί ευθύνης: Τo sv7bot.blogspot.gr  δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


 

ΤΩPΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ | Έτσι ακριβώς ΕΡΙΞΑΝ το ελικόπτερο στη Κίναρο!!!




Το παρακάτω δημοσίευμα είναι από τον Ιούνιο του 2015
Μετά από ένα ατύχημα σαν αυτό που χάνουν τη ζωή τους τόσοι άνθρωποι, είναι πάντα φυσικό να διατυπώνεται το ερώτημα… “Γιατί έπεσε;;”.
Διαβάστε το με προσοχή, υποψιαστείτε και μην περιμένετε ποτέ να μάθετε την αλήθεια από τους πουλημένους, οπως δεν την μαθάτε και για τα Ίμια:
(Γράφει ο Γ. Μοτσάκος Ειδικός σε Θέματα Άμυνας & Ασφάλειας Πληροφοριών)
Σύμφωνα με την γραμματεία εξοπλισμών και το τουρκικό υπουργείο άμυνας αποφασίστηκε η απόκτηση και τοποθέτηση χερσαίων συστημάτων ηλεκτρονικού πολέμου CORAL, στις μικρασιατικές ακτές απέναντι από τα νησιά μας, για λογαριασμό της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας.
Για πρώτη φορά η Τουρκία αποκτά ένα ολοκληρωμένο σύστημα ηλεκτρονικών πληροφοριών ( εντοπισμού , καταγραφής , ραδιοσυχνοτήτων) SIGINT, καθώς και ένα σύστημα ηλεκτρονικών παρεμβολών μεγάλης εμβέλειας , εναντίον της χώρας μας.
Αυτό σημαίνει ότι οι ελληνικές δυνάμεις που εδρεύουν στα νησιά «πρώτης γραμμής»( Χίος , Μυτιλήνη , Ρόδος, Κως, Κάρπαθος,Λήμνος, Σαμοθράκη, Καστελόριζο) θα είναι οι κύριοι» αποδέκτες» των εκτεταμένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού πολέμου, από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις. Οι Τούρκοι θα μπορούν να « παρεμβάλουν « και να παρακολουθούν τις επικοινωνίες μας , τις πτήσεις της ελληνικής πολεμικής αεροπορίας, αλλά και πολιτικές πτήσεις!
Ο χερσαίος παρεμβολέας Koral επί κινητού οχήματος, κατασκευάσθηκε από την εταιρεία Aselsan , στο νέο εργοστάσιο της εταιρείας στο Golbasi νοτιοδυτικά της Άγκυρας. Στο εργοστάσιο αυτό στο Gölbaşı η τουρκική εταιρεία επιθυμεί να αναπτύξει και να κατασκευάσει σύγχρονα ραντάρ παρατήρησης , ραντάρ επιφανείας, αλλά και ραντάρ αεράμυνας, συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου, ηλεκτρονικά συστήματα, κεραίες ραντάρ AESA για μονάδες επιφανείας , για μαχητικά αεροσκάφη, για επίγεια ραντάρ, υποσυστήματα μικροκυματικής τεχνολογίας καθώς το απαραίτητο λογισμικό υποστήριξης των συστημάτων αυτών .
Συγκεκριμένα , σε επιλεγμένα σημεία επί των μικρασιατικών ακτών θα τοποθετηθούν κινητά συστήματα ηλεκτρονικών παρεμβολών CORAL. Η Τουρκική Πολεμική Αεροπορία με την χρήση του συστήματος αυτού θα διαθέτει δυνατότητα παρεμβολής και στις τρεις διαστάσεις , θάλασσα , στεριά και αέρα, σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα.
Για το λόγο αυτόν η τουρκική πολεμική Αεροπορία Διοίκηση υπέγραψε με την διεύθυνση εξοπλισμών SSM, συμφωνία για την απόκτηση των συστημάτων αυτών για να καλύψουν τις ανάγκες των τουρκικών ΕΔ.
Το σύστημα χερσαίων παρεμβολών CORAL , είναι τοποθετημένο σε ειδικό όχημα 8×8, το οποίο είναι εφοδιασμένο με ραντάρ ηλεκτρονικής υποστήριξης (CORAL). Το σύστημα διαθέτει επίσης τέσσερα ραντάρ ηλεκτρονικού πολέμου (CORAL ET) .
Το Σύστημα CORAL χρησιμοποιείται και για τον εντοπισμό στόχων, και την ταυτοποίηση, εναέριων , επίγειων και θαλάσσιων στόχων έχοντας εμβέλεια 100 χιλιομέτρων .
Σύμφωνα με πληροφορίες το πρόγραμμα έχει χωριστεί σε δύο φάσεις ώστε η τουρκική Αεροπορία να μην στερηθεί τις υπηρεσίες και των αεροσκαφών με τα συστήματα παρεμβολών.
Η πρώτη περιλαμβάνει την απόκτηση 2-4 επιβατικών αεροσκαφών συνολικής και την ολοκλήρωση σε αυτά αλλοδαπών συστημάτων παρεμβολών ραντάρ. Η συνολική αξία της πρώτης φάσης του προγράμματος φτάνει τα 200 εκατομμύρια δολάρια.
Σε δεύτερη φάση πιθανόν θα αγοραστούν ακόμη 4 αεροσκάφη στα οποία θα εγκατασταθεί το σύστημα παρεμβολών το οποίο θα αναπτύξει η τουρκική εταιρεία Aselsan, με βάση την τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει από την ανάπτυξη ενός χερσαίου παρεμβολέα Koral, ο οποίος μάλιστα παρουσιάστηκε και κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Προέδρου Ερντογάν στο νέο εργοστάσιο της εταιρείας στο Golbasi νοτιοδυτικά της Άγκυρας.
Το πρόγραμμα «Golge,» αφορά εκτός από την αγορά 4+4 αεροσκαφών και την τοποθέτηση 10 σταθμών εδάφους, αποστολή των οποίων θα ήταν η παρεμβολή των ραντάρ και των τηλεπικοινωνιών του αντιπάλου( Ελλάδα).
Περιττό να τονίσουμε ότι η Τουρκία αποκτά συνεχώς πλεονέκτημα στο Αιγαίο, και στους τρεις κλάδους των ενόπλων δυνάμεων, αναμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να πράξει αυτό που » επιθυμεί». Την ίδια στιγμή οι « εκβιαστές», συγνώμη οι «θεσμοί», απαιτούν να «κόψουμε» 400, εκατομμύρια από δαπάνες στην άμυνα. Αυτό πλέον δεν είναι μόνο ύποπτο μόνο ,αλλά κάνει « μπαμ» από χιλιόμετρα μακριά.
Σημειώνεται επίσης, πως πριν καλά καλά η Ελλάδα προλάβει να εντοπίσει τα συντρίμμια του ελικοπτέρου, που κατέπεσε στη νήσο Κίναρο, η Τουρκία προκαλεί απαγορεύοντας την προσέγγιση των σωστικών συνεργείων στην θαλάσσια περιοχή της συντριβής του ελικοπτέρου. Τυχαίο;;;
Περί ευθύνης: Τo sv7bot.blogspot.gr  δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
 Πηγή

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

ΠΑΓΩΣΕ Η ΕΥPΩΠΗ | «Από τα 250 δις που πήρε η Eλλάδα, τα 220 δις πήγαν σε…



Το άρθρο είναι… αφιερωμένο σε όλους αυτούς που δείχνουν με το δάκτυλο την Ελλάδα…
  Μια συνέντευξη που παραχώρησε ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Μάσιμο Ντ’ Αλέμα, προκάλεσε πανικό στους δανειστές μας.
 Ο Μάσιμο Ντ’ Αλέμα, μιλώντας στη RaiNews24, αποκάλυψε ΚΑΘΑΡΑ, πως τα 220 δισεκατομμύρια ευρώ από τα 250 δισ. ευρώ της ευρωπαϊκής βοήθειας προς την Ελλάδα, κατέληξαν απευθείας στις γερμανικές, γαλλικές και σε μικρότερο ποσοστό τις ιταλικές τράπεζες.
 «Δώσαμε στην Ελλάδα 250 δισ. ευρώ, αλλά όχι για τις συντάξεις των Ελλήνων, αλλά για να πληρωθούν οι τόκοι στις τράπεζες» είπε χαρακτηριστικά ο Πρώην πρωθυπουργός, εξηγώντας πως έχουμε ένα ενιαίο νόμισμα, αλλά με εντελώς διαφορετικά επίπεδα ανταγωνιστικότητας και οικονομικής ισχύος.
 «Από μία φτωχή χώρα όπως η Ελλάδα, τεράστια ποσά μεταφέρονται σε μία πλούσια χώρα όπως η Γερμανία μέσω της διαφοράς των επιτοκίων. Η φτωχή χώρα γίνεται όλο και φτωχότερη, η πλούσια χώρα πλουσιότερη» δηλώνει ανοιχτά ο Ντ’ Αλέμα.
 «Όταν η φτωχή χώρα δεν μπορεί πλέον να πληρώσει τα χρέη έρχονται οι ευρωπαϊκές βοήθειες. Έχουμε δώσει στην Ελλάδα 250 δισ. ευρώ, αλλά όχι για τις συντάξεις των Ελλήνων, αλλά για να πληρωθούν οι τόκοι στις γερμανικές, γαλλικές και σε μικρό ποσοστό στις ιταλικές.
 Διακόσια είκοσι δισ. ευρώ από τα 250 δισ. ευρώ βοήθειας πήγαν απευθείας στις γερμανικές, γαλλικές και ιταλικές τράπεζες» σημειώνει το στέλεχος της ιταλικής κεντροαριστεράς και υπογραμμίζει συγκεκριμένα: «Στην πραγματικότητα, όταν λέγεται ότι εμείς πληρώνουμε τις συντάξεις των Ελλήνων -όχι, εμείς πληρώνουμε τις γερμανικές τράπεζες.
 Αυτή είναι η καθαρή αλήθεια. Είναι χρήματα κάνουν έναν κύκλο, αλλά οι Έλληνες δεν οσφραίνονται ούτε καν την μυρωδιά τους».
 Περί ευθύνης: Τo sv7bot.blogspot.gr  δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Εθνικόν Δάνειον'' και τα διαχρονικά χάλια μας.


  Ο κατάλογος που ακολουθεί,
κάτι θα σας θυμίσει από το σήμερα
που κυριαρχείται από ξένους κερδοσκόπους και Έλληνες απατεωνίσκους.


Πολλά επίσης θα σάς εξηγήσει, καθότι ένα κράτος που γεννιέται

χρεωμένο, πού λέτε ότι θα καταλήξει;...


Λοιπόν:

Στις 7 Φεβρουαρίου 1825 κι ενώ η επανάσταση βρισκόταν σε πολύ κρίσιμη καμπή,
«συνωμολογήθη εν Λονδίνω, εθνικόν δάνειον
δύο εκατομμυρίων χρυσών λιρών,
δια την χρηματοδότησιν του αγώνος».

Ρίξτε μια ματιά στην κατανομή αυτού του δανείου:


- Το δάνειο συμφωνείται στο 55% της ονομαστικής του αξίας, για να

καλυφθούν οι επισφάλειες των Άγγλων πιστωτών,
δηλαδή αυτομάτως τα
2.000.000 γίνονται 1.100.000 λίρες(!!!).

Εμείς βέβαια πληρώναμε τόκους για 2.000.000.


Από τα 1.100.000 κρατούνται προκαταβολικά: 


- Τόκοι δύο χρόνων 200.000 λίρες

- Μεσιτικά 68.000 λίρες
- Εξαγορά ομολογιών δανείου 212.000 λίρες
- Συμβολαιογραφικά 13.700 λίρες
- Έξοδα Ελλήνων (!) μεσαζόντων 15.487 λίρες.

Από τα εναπομείναντα, στέλνονται στις ΗΠΑ 156.000 λίρες για την

κατασκευή δύο φρεγατών.


( (( Τελικά κατασκευάστηκε μόνο μία,

που ήρθε στην
Ελλάδα μετά το τέλος της επανάστασης
και την έκαψε ο Ανδρέας Μιαούλης
με τα ίδια του τα χέρια την 1η Αυγούστου 1831
στο λιμάνι τού Πόρου,
όταν επαναστάτησε κατά του Καποδίστρια και τα στρατεύματα τού
Κυβερνήτη έκαναν γιουρούσι για να καταλάβουν τον εξεγερμένο 
στόλο. 
Δεν το ξέρατε ούτε αυτό, έτσι; )) )



Επίσης, 123.000 λίρες μένουν στην Αγγλία για την αγορά έξι 

πολεμικών  πλοιαρίων. 
Πήραμε μόνο το «Καρτερία» μετά την επανάσταση.
Συνεχίζουμε:

- Για μισθοδοσία φιλέλληνα(;) Κόχραν 37.000 λίρες

- Για αποπληρωμή πολεμοφοδίων 77.200 λίρες
- Διάφοροι λογαριασμοί (;;!!) 47.000 λίρες 

Έτσι, από τα 2.000.000 χρυσές λίρες,

έφθασαν τελικά στην
Ελλάδα μόλις 190.000 λίρες. 


Αντί αυτά τα ελάχιστα που 

απόμειναν να πάνε στον αγώνα κατά
των Τούρκων,
κατασπαταλήθηκαν στον εμφύλιο που είχε ξεσπάσει 
ανάμεσα
στους Μωραϊτες και τους Ρουμελιώτες.


Οι καπεταναίοι στρατολογούσαν

κόσμο για να χτυπήσουν τους εσωτερικούς εχθρούς και 
πληρωνόντουσαν
από τα λεφτά του δανείου.

Άλλο πλιάτσικο κι εκεί, πέραν του 

γεγονότος
ότι Έλληνες σκότωναν Έλληνες.



Ο Γκούρας για παράδειγμα,

είχε ένα σώμα
εκατόν πενήντα ενόπλων,
αλλά έκανε ψεύτικους καταλόγους για
πεντακόσιους και τσέπωνε την μισθοδοσία και τα τροφεία τους. 
Το ίδιο
και οι αντίπαλοι του.
 

Όταν λοιπόν ο Καποδίστριας ανέλαβε Κυβερνήτης,
έδωσε εντολή στον
Πρόεδρο της επιτροπής οικονομικών Ανδρέα Κοντόσταυλο,
να κάνει μια απογραφή
                                         ( Να και η πρώτη απογραφή στην ιστορία μας... 
...της  περιουσίας   του κράτους ).
Το κείμενο της επιτροπής ήταν λεπτομερέστατο και

                                                εξαιρετικά σύντομο.


Περιείχε μία μόλις πρόταση:

«Κύριε Κυβερνήτα,
εις το ταμείον του κράτους έν μόνο νόμισμα και αυτό κίβδηλον».

Περί ευθύνης: Τo sv7bot.blogspot.gr  δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

ΕΝΟΠΛΕ ΕΣΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ; ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ;

ΕΝΟΠΛΕ ΕΣΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ






ΕΝΟΠΛΕ ΕΣΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ;;
ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ;;
ΕΛΛΗΝΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΙΣΩΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ;
ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΗΣ ΚΩ, ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΜΠΑΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ ΤΟ ΙΚΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΔΟΣ ΣΟΥ;;; ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΗΣ ΚΩ, ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΥΒΕΙΣ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ ΤΑΒΕΡΝΑΣ ΣΟΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΟΥ;;
ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙΣ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΝΩ ΕΣΥ ΕΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΚΕΤΟ, ΟΤΙ ΑΠΟΙΚΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΟΥ;;;
ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΟΛΗ ΛΑΘΡΟ-ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ;;;
ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΛΛΗΝΑ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ;;;
ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΕΛΛΗΝΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.
ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.
ΣΗΚΩ ΠΑΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΑΛΕΨΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
 Περί ευθύνης: Τo sv7bot.blogspot.gr  δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Ο Ελβετός αδιάφθορος στέλνει την συμμορία του μνημονίου στο Γουδή: Σας πτώχευσαν δολίως για να πλουτίσουν συμφέροντα – κοράκια!

 
“Σας πτώχευσαν δολίως και έβγαλαν δισεκατομμύρια στις πλάτες σας”
Κάπου εδώ τελειώνει το βρωμερό παραμύθι που συγκάλυψε το έγκλημα.
Είναι όμως και η πληρης δικαίωση όλων αυτών που αγωνίστηκαν κατά της εγκληματικής συμμορίας και στιγματίστηκαν ως “συνωμοσιολόγοι”. ……..
Της Γεωργαντά, του Λογοθέτη, όλων εμάς που υποστηρίξαμε – τεκμηριώσαμε από το 2009 πως η Ελλάδα σύρθηκε δολίως στο ΔΝΤ, απλώς και μόνο για να βγάλουν δισεκατομμύρια σεσημασμένοι, διεθνείς συμμορίτες.
Ο καθηγητής Μάνφρεντ Γκέρτνερ, δεν θα μπορούσε να το πει πιο ξεκάθαρα. “Σας πτώχευσαν δολίως και έβγαλαν δισεκατομμύρια στις πλάτες σας”. Τα καθάρματα των CDS και των ακούρευτων ομολόγων.
Όποιος ήταν λοιπόν στο περιβάλλον Παπανδρέου, πλούτισε. Τόσο απλά.
Όταν ο Παπανδρέου δεχόταν τον σεσημασμένο απατεώνα Σόρος ως πρωθυπουργός, και έπειτα ο Σόρος δήλωνε ότι η Ελλάδα θα βγει από το Ευρώ, καταλαβαίνετε τι βαρύτητα αποκτούσε ο λόγος του. Με κοτζάμ πρωθυπουργό είχε συναντηθεί. Το ίδιο και με τον Ρουμπινί, που τα εδώ καθάρματα των ΜΜ”Ε” τον παρουσίαζαν και ως …Νομπελίστα!
Οι δηλώσεις περί τιτανικού, περί διεφθαρμένων και ετοιμοθάνατων που έκανε η πολιτική ηγεσία, αφού βεβαίως είχαν πουληθεί τα CDS, ήταν ο πυροκροτητής.
Το Τ3 – Τ10 του Προβόπουλου που εκτίναξε τα spreads των Ελληνικών ομολόγων, μέρος του ίδιου σχεδίου.
Απομένει να βρεθεί μία κυβέρνηση που θα οδηγήσει τα ντόπια καθάρματα του μνημονίου στο ειδικό δικαστήριο και θα στραφεί κατά των “κορακιών” με την απλούστατη κατηγορία της εσωτερικής πληροφόρησης. Κατηγορία που δεν χρειάζεται ούτε Χάγες ούτε τίποτα για να σταθεί.
Όταν ο Παπανδρέου στέλνει μυστικά τον Λαμπρινίδη να συναντηθεί με την Κλίντον, την ίδια ώρα που εκστομίζει το δημοψήφισμα, και ο γαμπρός της Κλίντον αγοράζει ομόλογα στο Discount πενταπλασιάζοντας τα λεφτά του, δεν χρειάζεται άλλη απόδειξη.
Όταν ο Σόρος βρίσκεται με τα ομόλογα και τα CDS της MFGlobal στα χέρια του τη νύχτα του δημοψηφίσματος, δεν χρειάζεται άλλη έρευνα.
Μόνο μια κυβέρνηση που θα φερθεί στην κατεύθυνση που γράφει και το ΠΑΡΟΝ:
Με προσφυγές στα ελληνικά και ξένα δικαστήρια, ζητώντας αποζημιώσεις δισεκατομμυρίων
Στημένες ήταν οι αξιολογήσεις που φούσκωσαν την κρίση, όπως αποκάλυψε ο καθηγητής ελβετικού πανεπιστημίου, ο Μάνφρεντ Γκέρτνερ
Χρυσό χαρτί πρόσφερε στην Ελλάδα ο καθηγητής Οικονομικών του ελβετικού πανεπιστημίου του St. Gallen Μάνφρεντ Γκέρτνερ με τις δηλώσεις του ότι οι υποβαθμίσεις της ελληνικής οικονομίας από τους τρεις οίκους αξιολόγησης Moody’s, Standard & Poor’s και Fitch ήταν αδικαιολόγητες και επέσπευσαν την κρίση. Ουσιαστικά ο κ. Γκέρτνερ, ο οποίος -για να πάρουν τέτοια δημοσιότητα οι θέσεις του- θεωρείται στο διεθνές οικονομικό περιβάλλον έγκυρος, υποστηρίζει ότι οι υποβαθμίσεις ήταν στημένες για να βουλιάξουν την ελληνική οικονομία και να κερδίσουν δισεκατομμύρια -όπως και έγινε- οι γνωστοί γύπες, τα κοράκια.
Είναι άσος στο μανίκι μας, που η κυβέρνηση -και, το σωστότερο, όλη η Βουλή- δεν μπορεί να αφήσει ανεκμετάλλευτο. Πρέπει να τον αξιοποιήσει αμέσως, προσφεύγοντας όχι μόνο με αγωγές αποζημίωσης στα δικαστήρια της χώρας μας, αλλά και στα διεθνή δικαστήρια, εναντίον των κορακιών αυτών για την τεράστια ζημιά που προκάλεσαν στην Ελλάδα. Οδήγησαν στην καταστροφή εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις, 1.500.000 εργαζόμενους στην ανεργία και έναν λαό στην απόγνωση, στα συσσίτια και πολλούς -που δεν άντεξαν- στην αυτοκτονία.
Έχουμε πλέον με ονόματα και διευθύνσεις τους δολιοφθορείς που έπαιξαν τα βρώμικα παιγνίδια για να θησαυρίσουν τα αφεντικά τους, ρημάζοντας τον τόπο μας και στέλνοντας τον ελληνικό λαό 30 χρόνια πίσω, με άγνωστο πότε θα ξαναδεί άσπρη μέρα. Είναι δεδομένος ο ρόλος των τριών «οίκων αξιολόγησης» και είναι γνωστό ποιοι είναι από πίσω. Τους έχουν πληρώσει και άλλες χώρες, επομένως δεν θα είμαστε μόνοι στις αίθουσες των δικαστηρίων.
Αν η κυβέρνηση δεν θελήσει να… στενοχωρήσει τα αφεντικά της και δεν αξιοποιήσει τη χρυσή ευκαιρία που έχει η Ελλάδα να απαιτήσει αποζημιώσεις για τη μεγάλη ζημιά που προκάλεσαν στη χώρα οι τρεις αυτοί… οίκοι και μπλοκάρει ακόμη και τη συζήτηση στη Βουλή, που προφανώς θα ζητήσει η αξιωματική αντιπολίτευση και άλλα κόμματα, για προσφυγή στη Δικαιοσύνη κατά των διεθνών αρπακτικών, θα είναι η μεγάλη ντροπή και ατιμία κατά του ελληνικού λαού. Και τότε τον λόγο θα έχουν όλοι οι επιστημονικοί, επαγγελματικοί και κοινωνικοί φορείς, όπως έγινε όταν προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας και ακύρωσαν στυγνές, ληστρικές αποφάσεις των κυβερνητικών συνεταίρων.
Τώρα είναι η ώρα της συσπείρωσης όλου του ελληνικού λαού, πέραν από κόμματα και… χρώματα, για να πάρουμε πίσω την ζωή μας που λεηλάτησαν οι γύπες, οι οποίοι βρίσκονται πίσω από τους κουστουμάτους «οίκους αξιολόγησης», που έχουν αποστολή να ρίχνουν χώρες και λαούς στον γκρεμό και να κερδίζουν ματωμένα εκατομμύρια. Όμως κάποια στιγμή δεν μπορεί να μην έρθει η ώρα τους…
Περί ευθύνης: Τo sv7bot.blogspot.gr  δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.