Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Μπορούν τα ακουστικά κύματα να σκοτώσουν;



Εξαιρετικό άρθρο το οποίο ανάρτησε στο φέις ο νευροχειρούργος Dr. Jack Kruse σχετικά με το τι αρρώστησε τους Αμερικανούς διπλωμάτες στην Κούβα

Πώς μπορεί ο ήχος να προκαλέσει ασθένεια; Μπορεί ο ήχος να διαφοροποιήσει τη σηματοδότησης των ελεύθερων ριζών χρησιμοποιώντας κβαντικά αποτελέσματα; Ναι και προειδοποιώ τους ανθρώπους ότι το επόμενο δίκτυο 5G ή τα δίκτυα Tetrahertz που χρησιμοποιούνται σε πολλές χώρες μπορούν να το κάνουν αυτό.
Η αμερικανική πρεσβεία στην Κούβα βρίσκεται πολύ κοντά στο κύριο δίκτυο τετραχρόνων 5G και ο Rex Tillerson ενεργεί σαν να αγνοεί τη χρήση του ίδιου του στρατού εδώ στις ΗΠΑ και στον ωκεανό για να βλάψει τα κητοειδή και τους ντόπινες. Ξυπνήστε άνθρωποι! Τα ηχητικά ή ακουστικά φωνόνια είναι μια μορφή κυμάτων γνωστή και ως soliton στη φυσική. Τα Solitons έχουν συγκεκριμένες κβαντικές ικανότητες σε σχέση με τη μεταφορά πληροφοριών και ενέργειας. Στην πραγματικότητα, τα ηχητικά κύματα στα θηλαστικά συνδέονται στενά με τα επίπεδα των οιστρογόνων στους ιστούς, πράγμα που σημαίνει ότι συνδέονται βαθιά με τη μαγνητική ροή μέσω των μιτοχονδρίων τους. Γιατί; Καθώς η μελατονίνη πέφτει στους ιστούς από τα επιβλαβή ηχητικά κύματα, τα επίπεδα των οιστρογόνων ανέρχονται, και αυτό προκαλεί την ανάπτυξη ετεροποσμίας σε αυτόν τον ιστό.
Ας σκεφτούμε λοιπόν βαθιά αυτό το κβαντικό μάθημα. Κάθε κύτταρο με μιτοχόνδρια χρησιμοποιεί το οξυγόνο ως τερματικό δέκτη ηλεκτρονίων: Γιατί; Το οξυγόνο είναι παραμαγνητικό και τραβιέται στα μαγνητικά πεδία με φυσικό τρόπο. Το ίδιο ισχύει και για το ασβέστιο και το μαγνήσιο. Η ATPase είναι το 5ο κύκλωμα που έχει περιστρεφόμενο νανο-περιστροφικό κινητήρα που παράγει μαγνητικό πεδίο επειδή περιστρέφεται υπό την επίδραση τόσο ηλεκτρικών όσο και μαγνητικών πεδίων. Όταν τα κύματα φωτός χτυπήσουν τις πρωτεΐνες γίνονται ηλεκτρομηχανικά κύματα. Ο ήχος είναι ένα τέτοιο δυναμικό κύμα.
Μπορούν λοιπόν οι κυβερνήσεις να χρησιμοποιήσουν κύματα φωτός που θα γίνουν ακουστικά φωνόνια για να προκαλέσουν προβλήματα στους ανθρώπους σε μια πρεσβεία; Μπορείτε να στοιχηματίσετε ό,τι έχετε ότι μπορούν. Αυτό αποδείχθηκε από τη χρήση του MEG πριν από δέκα χρόνια στην έρευνα, αλλά ο Tillerson και η κυβέρνηση δεν σας το εξηγούν για να το καταλάβετε, γιατί τα ίδια όπλα εξαπολύονται σε μας κάθε φορά που μια κεραία 5G είναι εγκατεστημένη στο δρόμο σας ή στο σχολείο του παιδιού σας. Η εσωτερική μιτοχονδριακή μεμβράνη έχει φορτίο 30 εκατομμυρίων βολτ που δημιουργεί το ίδιο ορθογώνιο μαγνητικό πεδίο. Τα ηλεκτρόνια και τα πρωτόνια επηρεάζουν την ΑΤΡάση και την περιστροφή της κεφαλής της. Οτιδήποτε γυρίζει δημιουργεί επίσης ένα μαγνητικό πεδίο.
Οι άνθρωποι είναι ευθήρια θηλαστικά και έχουν μια προγονική βιολογική κληρονομιά για τη γείωση, επειδή οι πρόγονοί μας πριν από 65 εκατομμύρια χρόνια ήταν χειμερινοί που ζούσαν για 6 μήνες χωρίς φαγητό ή το φως του ήλιου χρησιμοποιώντας μαγνητική ροή ως πηγή ενέργειας. Εμείς είμαστε το αντίστροφο Hall spin αποτέλεσμα που μετατρέψει τη μαγνητική ροή σε ένα DC ηλεκτρικό ρεύμα. Και τα φυτά και τα ζώα χρησιμοποιούν αυτόν τον φυσικό μηχανισμό για να κάνουν ενέργεια μέσω γείωσης. Όλα τα ζώα και τα φυτά χρησιμοποιούν το DC ηλεκτρικό ρεύμα για να αναγεννήσουν τα κύτταρα τους σε περίπτωση που δεν το συνειδητοποιήσατε αυτό. Ο Μπέκερ μίλησε για το φαινόμενο Hall στο ηλεκτρικό σώμα, αλλά αυτό που περιέγραψε στα δεδομένα των φυτών του Burr και στα δεδομένα σαλαμάνδρας του ήταν στην πραγματικότητα το αντίστροφο φαινόμενο της περιστροφής του Hall, το οποίο έχει βρεθεί τώρα από τη σύγχρονη φυσική.
Όλα τα κύτταρα έχουν σύστημα Tensegrity που έχει σχεδιαστεί για την ανίχνευση solitons / ακουστικά φωνόνια στις κυτταρικές μεμβράνες και στη ζώνη αποκλεισμού του νερού. Φυσικοί ανακάλυψαν αρκετά χρόνια πριν, στο Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου του Οχάιο. ότι όλα τα ακουστικά φωνόνια ελέγχονται από μαγνητικά πεδία. Η καρδιά δημιουργεί τεράστιες ποσότητες ακουστικών φωνονίων επειδή έχει τα περισσότερα μιτοχόνδρια οποιουδήποτε ιστού. Οι γυναίκες έχουν τεράστιες ποσότητες μιτοχονδρίων και όλοι οι άνθρωποι παίρνουμε τα μιτοχόνδρια από τη μητρική καταγωγή μας. Έτσι, οι γυναίκες θα επηρεαστούν λιγότερο από αυτό από τους άνδρες. Μαντέψτε ποιος επηρεάστηκε περισσότερο στην Κούβα; Οι άνδρες. Η καρδιά έχει ένα μαγνητικό πεδίο που εκτείνεται 22 πόδια από το στήθος όπως εξετάζεται από τα δεδομένα MEG. Αυτό συνδέει τον έλεγχο των ήχων της καρδιάς με τη μιτοχονδριακή πυκνότητα. Τα δεδομένα μεταβλητότητας καρδιακού ρυθμού έχουν χρησιμοποιήσει αυτά τα δεδομένα μαγνητικής ροής για αρκετό καιρό. Όταν αυτή η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη, θα πρέπει επίσης να αναμένετε αύξηση της γλυκόζης στο αίμα και ρύθμιση της AMPk και των αυξημένων τριγλυκεριδίων στο αίμα.
Τα μαγνητικά πεδία έχουν τεράστιες επιπτώσεις στις ελεύθερες ρίζες εξαιτίας των μη συζευγμένων ηλεκτρονίων τους. Ο καθένας που δεν είναι εγκεφαλικά νεκρός γνωρίζει ότι όλα τα μιτοχόνδρια είναι κατασκευασμένα για να παράγουν συγκεκριμένες ελεύθερες ρίζες που ζευγαρώνουν τις φωτεινές συχνότητες των πρωτεϊνών του κυτοχρώματος και τη γεωμετρική αλλαγή των αναπνευστικών πρωτεϊνών. Είναι προφανές γιατί αυτό συμβαίνει. Οι σύμμαχοι και οι εχθροί μας πυροδοτούν με nnEMF (μη φυσικά ηλεκτρομαγνητικά πεδία), επειδή κανείς δεν μπορεί να τα δει. Αλλά τα μιτοχόνδρια μας μπορούν να το αντιληφθούν.

 
το άρθρο είναι του νευροχειρουργού Dr. Jack Kruse, διευθυντή του Optimized Life. Είναι μέλος των: American Association of Neurological Surgeons, the Congress of Neurologic Surgeons και Age Management Medicine Group.
Διαβάστε ακόμα του ιδίου: Μπορεί καρδιακές και αρτηριακές ασθένειες να οφείλονται στην ακτινοβολία;

Until you ALTER your thinking, you will always recycle your experiences. Growth and change become impossible because you are stagnant. It does not matter where you came from or where you are going, you must change course when you only have one oar in the water. If you don’t you’ll continue to go in circles in your life. Each voyage in our life had its own unique charisma. It is like writing a novel – word by word – or continent by continent – step by step – each minute has to be lived moment by moment and we need to monitor out progress carefully and set a new course every so often.

Μέχρι να αλλάξετε τη σκέψη σας, θα ανακυκλώνετε πάντα τις εμπειρίες σας. Η ανάπτυξη και η αλλαγή είναι αδύνατη επειδή είστε στάσιμοι. Δεν έχει σημασία από πού ήρθατε ή από που πηγαίνετε, θα πρέπει να αλλάξετε πορεία όταν έχετε μόνο ένα κουπί στο νερό. Εάν δεν το κάνετε, θα συνεχίσετε να κάνετε κύκλους στη ζωή σας. Κάθε ταξίδι στη ζωή μας έχει το δικό του μοναδικό χάρισμα. Είναι σαν να γράφετε ένα μυθιστόρημα – λέξη προς λέξη – ή να πηγαίνετε από μια ήπειρο σε μια ήπειρο – βήμα προς βήμα – κάθε λεπτό πρέπει να ζούμε στιγμιαία και πρέπει να παρακολουθούμε την πρόοδο προσεκτικά και να ορίζουμε μια νέα πορεία κάθε τόσο.

Περί ευθύνης: Τo sv7bot.blogspot.gr  δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου